Také na ktorom ti nebudú vadiť škrkance a poobíjané dvere
Ak niesi taxikár a chceš jazdiť hlavne po meste asi to budú krátke trasy tak by to mal byť benzín. Na výkone asi tiež nezáleží keď aj tak bude chodiť pomaly. Skôr len aby malo dobré zrýchlenie 0-50. Ale inak neviem nevyznám sa v tom.
Ja som tiež uvažoval ale rozhodol som sa kúpiť skúter 125ccm
Je to ideálne... Lebo nech som kalkuloval akokoľvek tak sa auto moc neoplatí. Ak by som ho chcel použiť ráno do práce tak cesta by sa mi minimálne o pol hodinu predĺžila ak nie viac... Tak isto to platí o katastrofálnej dopravnej situácií v poobednej špičke...
Čiže auto by som využíval minimálne ale taký výkonný skúter 2miestny je ideálny stroj do mesta a dá sa až polovicu roka využiť...
Hm zaujimave, ale zase skuter sa neda pouzivat cely rok, alebo sa mylim? Lebo auto ta odvezie do prace v zime aj dazdi...to je asi ta vyhoda, ale inak ten skuter je dobry napad.
Dobrý vkus Yaris-ka je spoľahlivejšia, šetrnejšia, lacnejšia, známejšia.. ale ak chceš praktickú Yarisu (rozumej viac miesta v zadu a kufri, tj rodina a necestovanie sám) existuje riešenie, odvodením Yarisu (a Corroly) vznikla Auris. Menej známejšie a tiež myslím aj menej pohladné riešenie je Yaris Verso.
Benzín, alebo hladký diesel jednoznačne do mesta. Poznám kopec ľudí, čo si pokupovali do mesta TDI a nemali ho kde prevetrať. Na dlhé trasy SDI/TDI. Skôr ten 1.9TDI.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak niesi taxikár a chceš jazdiť hlavne po meste asi to budú krátke trasy tak by to mal byť benzín. Na výkone asi tiež nezáleží keď aj tak bude chodiť pomaly. Skôr len aby malo dobré zrýchlenie 0-50. Ale inak neviem nevyznám sa v tom.
Je to ideálne... Lebo nech som kalkuloval akokoľvek tak sa auto moc neoplatí. Ak by som ho chcel použiť ráno do práce tak cesta by sa mi minimálne o pol hodinu predĺžila ak nie viac... Tak isto to platí o katastrofálnej dopravnej situácií v poobednej špičke...
Čiže auto by som využíval minimálne ale taký výkonný skúter 2miestny je ideálny stroj do mesta a dá sa až polovicu roka využiť...