u nas mame DHZ!a tiez v lete byvaju vselijake sutaze hasiscske na jednej som sa zucastnila jako divak ale moc ma to nebavilo.Dokonca ked sa to skoncilo a nasi hasici vyhrali tak sa navzajom hadzali do tej velkej nadoby s vodu sorry ale neviem jak sa to vola...A mate aj gulas potom? lebo nasi tusim ano
jj mame to aj u nas ale tak raz dva krat za leto ale mna to nebavi moc a su tiez taky profesionali a ci sa pije ? no na dedine sa pije stale takze aj po takych pretekoch
Pravdaže máme, ja robím saciu (spoj) a aj nám sa už pár podobných alkoholických zábavok podarilo Napríklad raz som nešťastne spadla do kade. Naša Košárka nemohla nájsť kôš, lebo voda bola strašne kalná tak ja som sa nahla cez okraj a celá som sa tam vyvalila. Našťastie sa nakoniec kôš podarilo nájsť. Ešteže to nebolo vtedy na súťaži inak by som sa pod zem prepadla. Základom na sôťažiach je iť až po odbehnutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov