dokázala by som sa toho vzdať pre niečo lepšie. nie pre prachy, ale niečo vyššie. osvietenie alebo čosi také. dosiahnutie nového levelu. Inak nejak extra to k životu nepotrebujem,
Anketa z čisto z recesie, ale zaujímavé, že anketa, či by si dokázal zabiť človeka za peniaze dopádla nerozhodne, teda pol na pol a tuto všetci akí istí...
Akože nehovorím že bez sexu sa nedá žiť ale nie zase celoživotne tak až taký extrémista to nie som a jebem aj na peniaze keď si raz za čas človek nemôže poriadne užiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ludia dnešného sveta majú asi peniaze najradšej....
Dáte prednosť nejakým hodnotným papierikom ako normálnemu prírodnému prejavu každého živočícha ?
Ľutujem vás !
ono strasne zalezi na tom PRECO?
na DOVODOCH takeho rozhodnutia..
neexistuje suma, ktora by ma prinutila k tomu, takisto ani taka, ktora od toho..
resp ano existuje.. avsak to uz sklzava k teoretickemu filozofovaniu, ktore by vlastne spaetne potvrdilo jej neexistenciu..
ale tak keď už, sme pri tom, tak ako by ten dotyčný vedel že nemasturbujem a nesexujem ?