Ja som nasratá už len, keď niekto stojí v autobuse vedľa mňa bližšie, než musí, lebo mi zasahuje do osobného priestoru a to sa ma ani nemusí dotýkať, z hentoho by ma na mieste porazilo... Plus keď nemám peniaze, je tu veľa normálnych možností, ako ich získať, neviem, čo by som na tom nemala vedieť ( @2 )
byt štetkou je dobre ja niesom ale ked si vezmeme ze beru nejak 50 a viac eur na hodinu, maju denne povedze 2 zakaznikov...to je 4x50=100€ na den x 5 prac.dni=500€ v tyzdni, 2000€ mesacne!!! a neodvedu z toho dane, su stale prihlaseny na urade prace to je biznis
@valentiiinocka ...Never tomu, ze nejaka maka na vlastnu past...
Mozno tak niektore zacinaju, no urcite im skor ci neskor niektory hlavohrudiar poskytne ochranu
Ono slovenski mafiani maju prehlad o vsetkom... Otvoris si stanok s limonadou a uz ta navstivia, a skontroluju ci sa oplati uzavriet s tebou "spolupracu", alebo nie...
ja som myslel na tie co makaju na vlastnu past tak ako pise @valentiiinocka ...myslel som tie baby na privatoch. oni robia same za seba a ano vyznam sa v cenach
No by si sa divil. Nedávno som bola v Neapole, kde si o tretej popoludní v menej frekventovanej časti mesta na starej stoličke vysedávala prostitútka a pofajčievala cigaretku s roztiahnutými nohami a kartónovou ceduľou a pochybujem, že tá mala pasáka.
@lacike90 áno, áno, to je geniálna logika našincov, sranda, že akurát dnes sme to s kamoškou rozoberali, ale kvôli tomu by som nešľapala, to radšej skončím pod mostom (pravdepodobne, zatiaľ v takej situácii nie som) ale kebyže mám dieťa, tak šlapať idem, lebo nejde o mňa, takže pri tej druhej možnosti, čo si uviedol je len taká 30% pravdepodobnosť, žeby som išla šlapať, ale kvôli svojmu dieťaťu, hoc aj zajtra
@dsimca vela ludi si asi este pod slovom slapka predstavuje kocku ktora slape ale myslim ze uz je viac takych ktore to robia na private, v nejakom prenajme. neviem nevyznam sa v tom uplne ale poznam par dievcat. slapat by som ani ja nesiel, sak vidim co to tam slape po slovnaftskej
@lacike90 no tak ja osobne si tento zafixovaný stereotyp nepredstavujem, to čo behá po uliciach sú ku.vy, mňa pri slove šľapka, vždy napadne ,,vyberaná spoločníčka"
@mizoyka ...Si sa len nechala pomylit ...Urcite aspon raz za 10 minut preslo nejake to vacsie auticko s pohonom vsetkych 4 kolies a skontrolovalo svoju zamestnankynu
Prišlo mi to také pod úroveň, že skôr nejaký bicykel s vozíkom prešiel ako autíčko.
Strávila som tam asi len 5 hodín, aby som učinila rozhodnutie, že tam už v živote nepôjdem. To mesta je jedna veľká skládka odpadu, ale na každej treťej budove je plagát Mareka Hamšíka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
4x50=100€
Si frajer
...Podla mna sice dane ani ine odvody neplatia, myslim, ze pasak im tak 80% zo zarobku zobere...
Mozno tak niektore zacinaju, no urcite im skor ci neskor niektory hlavohrudiar poskytne ochranu
Ono slovenski mafiani maju prehlad o vsetkom... Otvoris si stanok s limonadou a uz ta navstivia, a skontroluju ci sa oplati uzavriet s tebou "spolupracu", alebo nie...
Viem o com pisem
preklep... viem ze 4x50 je v skutocnosti 200€!!!
@nobile
ja som myslel na tie co makaju na vlastnu past tak ako pise @valentiiinocka ...myslel som tie baby na privatoch. oni robia same za seba a ano vyznam sa v cenach
..kvak..
Ale to, ze nejaka pipka maka sama za seba dlhsie ako rok tomu neverim...
Plesaty sa o tom dozvedia od klientely, a pojdu po takej hned... To je predsa ich zaujem mat pod palcom vsetky "sluzby" v okoli
Teda neviem kde byvas, no v KE je situacia taka aka je
No by si sa divil. Nedávno som bola v Neapole, kde si o tretej popoludní v menej frekventovanej časti mesta na starej stoličke vysedávala prostitútka a pofajčievala cigaretku s roztiahnutými nohami a kartónovou ceduľou a pochybujem, že tá mala pasáka.
@antifunebracka chudacik
...Btw... Jak bolo v "Napoli" ?
Prišlo mi to také pod úroveň, že skôr nejaký bicykel s vozíkom prešiel ako autíčko.
Strávila som tam asi len 5 hodín, aby som učinila rozhodnutie, že tam už v živote nepôjdem. To mesta je jedna veľká skládka odpadu, ale na každej treťej budove je plagát Mareka Hamšíka.
Hamsik to tam obsadil ? ...Mile od neho