@narazuvzdornaa ja tiez presne tak, ked chcem nemysliet, tak vtedy rozmyslam najviac a niekedy to pride samo a nerozmyslam aj ked by sa vtedy hodilo kusa zarozmyslat
Naučiť sa nemyslieť je veľmi ťažké, majstri v tomto sú ľudia, čo sa venujú meditáciám, joge atď. Ja to dokážem iba ak sa veľmi snažím a iba na malilinký okamih.
to je ťažké človek myslí skoro stále... aj keď nechce...
@jamal2 ak chceš nemyslieť, tak v prvom rade nemôžeš rozmýšľať nad tým že chceš nemyslieť.... proste skús nechať tok myšlienok len tak, nevenuj im pozornosť, proste ber ich tak že ok, sú ale nedávaj im dôležitosť a malo by sa ti to podariť je to dobré skúšať v prírode napr keď fúka fajn vetrík počuješ vtáčikov proste len sa nechať unášať momentom
Keď sadnem a meditujem ale skutočne nemyslieť je veľmi ťažké...vyprázdniť si hlavu je v pohode ale potom prestať myslieť na to že nemyslím to chce cvik.
čím viac sa snažím nemyslieť, tým viacej myslím D Dal som možnosť že "nie"... ale tak občas sa pristihnem, že myslím na nič .... respektíve že mi myseľ behá sem a tam po úplne zbytočných a náhodných veciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ja mám v hlave neustály tok myšlienok neda sa nemyslieť...keď sa o to snažím tak myslím na to ako sa snažím
@jamal2 ak chceš nemyslieť, tak v prvom rade nemôžeš rozmýšľať nad tým že chceš nemyslieť.... proste skús nechať tok myšlienok len tak, nevenuj im pozornosť, proste ber ich tak že ok, sú ale nedávaj im dôležitosť a malo by sa ti to podariť je to dobré skúšať v prírode napr keď fúka fajn vetrík počuješ vtáčikov proste len sa nechať unášať momentom