1. este nechcem
2. nie som na takej urovni, ze by som sa na to citil. viz 1
3. ked sa budem citit silny a osvieteny, vtedy prestanem naco to skusat nasilu, ked sa na to necitim
mne nepomohlo ani zaracha na 8 mesiacov od rodičou. Veď zakázane ovocie chutí naj. Ale teraz už prebehlo par rôčkou a rodičia mi na to už nič nepovedia a tak už ani toľko nefajčím.
ja som prestala fajčiť keď som sa dozvedela, že som tehotná, najhoršie to bolo v tehotenstve vtedy mi cigarety neskutočne voňali, ale odolala som veď som mala dôvod a dúfam, že sa k tomu zlozvyku už nikdy nevrátim
človek dokáže viac-menej všetko, ide len o postoj k danej veci... keď idete do niečoho s tým, že to zvládnete, tak to zvládnete (ak vynaložíte všetky svoje sily), ale ak nemáte dostatočne silné odhodlanie, tak môžete prestávať 100-krát a nič z toho
Prestať fajčiť je ťažké, ja som prešiel na elektronické cigarety. Denne som fajčil 40 cigariet, teraz keď mám chuť na cigaretu potiahnem si z e-cigarety, moje telo dostane svoju dávku nikotínu, ale nik nenadáva ,že mu smradím pod nosom. Pri týchto cigaretách je možné postupne znižovať obsah nikotínu v náplniach až po náplň BEZ NIKOTÍNU. V tom prípade sú e-cigarety vhodným pomocníkom pri odvykaní ad fajčenie. Na Slovensku ich ponúka spoločnosť na svojich stránkach www.elboro.eu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. este nechcem
2. nie som na takej urovni, ze by som sa na to citil. viz 1
3. ked sa budem citit silny a osvieteny, vtedy prestanem naco to skusat nasilu, ked sa na to necitim