Vacsinou nie, ale dnes ako som prisla z bicykla (8-13 hod) tak som si na hlavu vyliala pol kybla studenej vody, co som myslela, ze zgegnem z toho tepla
ja sa ani v najväčšej horúčave nesprchujem v studenej vode...neznášam studenú vodu...ja vždy úplne najhorúcejšiu mám :3 Potom je v tej kúpeľni vždy taká para že keby mi dajú do ruky mikrofón a zapnú nejaké tie farebné svetlá tak si myslím že som na pódiu
Áno, keďže je odstávka v KE, tak sa už druhý deň sprchujem studenou, nepôjdem predsa spať prepotená a smradľavá, aj keby do ľadu som sa musela kvôli tomu hodiť
to co je za otazku v tomto teple? ja to ani necitim ako diskomfort, prave naopak. a vobec, ked sa chcem umyt, je mi jedno, ci mi mrznu este aj reflexy v studenej vode pocas zimy. je stokrat horsie zostat neosprchovana nez si trocha zavzdychat z ladoveho soku na zaciatku -.- a neviem, ale vzdy mam zo studenej vody pocit vacsej cerstvosti a paci sa mi to viac, lebo akoby som bola cistejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a neviem, možno s veľkým prekonávaním sa by som to dokázala, ale za normálnych okolností v takom prípade od sprchovania upustím, takže nie.
aj v tomto teple si davam vodu do stredu
Môj život je nenávratne pokakaný.
Ani v takomto teple sa nedokážem vzdať horúcej vody.
ja sa ani v najväčšej horúčave nesprchujem v studenej vode...neznášam studenú vodu...ja vždy úplne najhorúcejšiu mám :3 Potom je v tej kúpeľni vždy taká para že keby mi dajú do ruky mikrofón a zapnú nejaké tie farebné svetlá tak si myslím že som na pódiu