no nemám auto, ale najviac jazdím na maminom a to je tak, že sú vždy doma, pokiaľ sa nejazdí na aute. tj. že ak je mama napríklad na tatinovmu aute a jej je doma, tak aj doklady sú doma.
potom keď sa na ňom jazdí tak ale zostávajú v aute vačšinou-keď ide na nákup tak si neberie so sebou do obchodu.
od tatinovho sú ale vždy u neho v peňaženke, takže keď je tati preč z domu a auto je doma tak doklady sú s ním.
maly technicak a kopiu velkeho mam v penazenke, velky doma v sufliku, a v aute karticku od poistky a zaznam o nehode a tak..
podla mna to robim ukazkovo!
problem v mojej ukazkovosti ale je, ze bezne jazdim bez penazenky, naposledy som sla vcera 60 km do breclavy tak ze som nemala ani vodicak, obciansky, technicak, nic..
nechávam v aute na takých miestach, kde si to môžem dovoliť...aj keď viem, že by som ich furt mala mať pri sebe ..ale hádam mi nikto nerozbije auto v centre mesta na parkovisku pod kamerou..či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
potom keď sa na ňom jazdí tak ale zostávajú v aute vačšinou-keď ide na nákup tak si neberie so sebou do obchodu.
od tatinovho sú ale vždy u neho v peňaženke, takže keď je tati preč z domu a auto je doma tak doklady sú s ním.
podla mna to robim ukazkovo!