krása alebo rozum? preboha sa spamätaj... radšej budeš pekná a len hlupučká bábika na pretiahnutie alebo inteligentná a škaredá? ty by si sa mala zameriať radšej na ten rozum lebo ako vidím ten ti chýba
ked sa jedne, ze ci krajsia alebo mudresia tak istotnem rozum omnoho prevysuje. No nemam rad ked dievca fajci(ked hocikto fajci)...ked pluje(nemam rad ked hocikto poluje)...ked nadava(nemam rad ked hocikto nadava),,,a este, ze by mala byt inteligentna a ak by vyslo, nemusel aby sa ani machlit, no ale to b ymi nevadilo......hej a ani pit by nemala, lebo vtedy clovek robi veci, ktore by inac neurobil alebo nepovedal..ta tak
Mala by byt sama sebou, pretoze krasa je velmi relativny pojem a tak isto ako inteligencia a rozumnost nie je to iste, tak aj dokonalost a odpudivost mozu byt pre inych ludi jedno a to iste. Kazdy ma svoj ideal, kazdy ma svoj sen, kazdy vsak tuzi po niecom inom a casto aj ten vas ideal ma svoj ideal, ale len malokedy ste tym idealom vy.
neviem ci ste o tom poculi ale hovori sa ze neexistuje skareda zena len malo alkoholu samozrejme berte to len zo srandou ja si osobne myslim ze neexistuje nejaky presne definovany ideal krasy, ale viem ze ak ma dievca niecim zaujme ci uz fyzicky alebo psychicky, tak je krasna a pre mna dokonala!
no zena sa viac zaujima o svoj vyzor ako o inteligenciu pretoze chlap je velakrat hlupy ale malokedy slepy... a je to pravda... teda nie je to u setkych chlapov rovnake ale najdu sa aj taki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
asi si myslite ze idealy neexistuju ze?..ha ja som jeden nasiel
pardon musela som si rypnúť
kks, ináč dobré je to krásne a pritom úúplná pravda... chválim
Ale nejakú extra múdru by som zase nechcel Približne tak na mojej úrovni
dal by som ti link na jednu dokonalu
no musis si ho najst sam
ale dokonalost je vec kazdeho jednotlivca..
teda univerzalne dokonala nie je..