V poslednej dobe sa tu rozmohli fora o chudnuti, tak ma napadlo, ze pridam toto; povedala by som, ze chlapskymi ocami by tento typ postavy mohol byt hodnoteny dost vysoko. Je stihla, ale ma zenske tvary. Co vy na to?
podla mna ma postavu v tom spravnom pomere proporcne... A ked uz ide o to chudnutie, mne osobne sa nepaci taka baba co ju nemam za co chytit a len jej kosti hrkaju
@loveistheanswer vobec ziadny, len mi je smiesne ako tu chlapi (vacsinou) odpisuju vsetko, hlavne ze v realnom zivote sa otocia za vsetkym co ma menej ako 90 kil
@nats reálny život je reálny život... tu si na birdzi... dotyčná sa pýtala na všeobecný názor, tak som ho aj vyjadril, toť vsjo... vo všeobecnosti sa mi páčia malé prsia, táto ich žiaľ nemá, to však v praxi neznamená, že keby som náhodou mal nejakú takú s väčšími proporciami, že ju pošlem kade ľahšie, len kvôli tomuto... chápeme sa?
komentare chlapov ma zabili, ze moc siroke boky? nema sa nahodou toto chlapom podvedome z praveku pacit? ( siroke boky, bude sa jej lepsie rodit=plodna)?
za mna je ta holka ako postavu ma dobru, zavidim, ze pri takej postave ma este aj kozy, z tych sa dost casto najskor chudne
da sa, co jaaa viem, na postave az tak brutalne nezalezi na siahodlhe rozoberanie
proste ak sa o seba stara, je to mile, aj sa taka narodila, mala fajn stastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ale vseobecne ja mam rad fit
za mna je ta holka ako postavu ma dobru, zavidim, ze pri takej postave ma este aj kozy, z tych sa dost casto najskor chudne
sorry ale si ty naozaj muz ? nic v zlom
inac gif full score
hh tiez suhlasim s tebou
proste ak sa o seba stara, je to mile, aj sa taka narodila, mala fajn stastie
Je pekná. Mám radšej iný tvar nôh u žien, a tvár ma nezaujala, ale má vcelku peknú postavu.
doobré vyzerá, nemám rád vychrtliny
vyzera fajn, no u mňa radšej nižšie baby a hlavne drobne uprimne si ani na prsiach nepotrpím
@Peculiar
ako sa vola a je niekde zo zadu ?