ahojte celkom by ma zaujimal vas nazor na dokonale dievca vlastne zapojme aj zenske pohlavie opiste dokonaleho cloveka..ako by mala vyzerat baba po ktorej by ste vystartovali..? brunetka ci blondyna..anorexicka alebo baculka..?..
dokonaly clovek ? pre mna je dokonaly clovek jedna moja dobra kamaratka ta sa ani neda porovnat s inymi ludmi .....a chlapec dokonaly ? tazka otazka ,ale mam jasnu predstavu ,aky by mal byt a mozno som uz aj nieco take nasla ale nechcite ,aby som tu rozpisovala ,aky by mal byt ,lebo potom by to bolo aspon na A4 a nechcem zbytocne pisat slohy
ach, kedy už konečne pochopíte že NEEXISTUJE šablónovitý typ ženskej, po ktorej všetci skočia jak besné pirane ?? pokiaľ dotyčná nemá zjav parafrázovateľný s nocou (a takých je málo pramálo), tak je najpodstatnejšie vyžarovanie, resp. kompatibilita vyžarovaní
(myslím, že inteligencia nie je až taká podstatná vec - rovný rovného si hľadá, tj. inteligentná sa väčšinou nedá do kopy s debilom a vice versa
a sorry babe, ale slovo dokonalosť so slovom človek nejde do kopy... a so ženou už vôbec nie
...
(snáď stihnem dopovedať, kým ma tu dav feministiek roztrhá, že to bol len pokus o vtip
dokonalosť ? bohužiaľ, nepoznám definíciu tohto slova (a už vôbec nie spojenú s človekom), ale určite to nie je len o tom ako človek vyzerá ale aj o tom aký je...
no byť mužom, je kopec žien, po ktorých by som vyštartovala, nie je to len jeden typ prosto by musela byť krásna, naj aj zaujímavá .) vnútornosti vynechávam, keďže sa na ne nepýtaš
že vám nezáleží na výzore to je blbosť, každému na tom záleží, ale každý vníma krásu inak. A čo sa týka vnútornej dokonalosti, tak nijaký dvaja sa k sebe dokonale nehodia, ale časom si na seba zvyknú
Ježííííš ludia vy to vobec nechápete, ona tu teraz nejde riešiť, že nikto nie je dokonalý, alebo že dokonalosť neexistuje, ale to na čo by ste povedali vy že wooow tá/ten je dokonalá/ý, samozrejme fyzicky
jasné že dokonalosť neexistuje.. ale aspoň tú vašu predstavu o dokonalosti no nie, tak si myslela ?
a moja predstava dokonalej ženy je asi taká, že na farbe vlasov a očí nezáleží, ale najviac sa mi páči asi kombinácia zelených uhrančivých očí, a červených, ryšavých dlhých vlasov, čím dlhšie tým lepšie postava niečo ako krv a mlieko, tak správne chudá s červenými peramy, detskou tváričkou dalej má dokonalosť u mna bledšiu pokožku, opálenie sa mi moc nepáči, a to bude asi všetko, to je asi u mňa taká dokonalá
dokonalosť - strašne relatívny pojem..a vlastne môže byť relatívny koľko len chce, otázka by bola skôr či vôbec dokonalosť ako taká existuje.. myslím že nie..
môžeme mať svoj dokonalý obraz, svoju dokonalú predstavu, no inak nikdy nič nebude dokonalé..
sme rôzne osobnosti.. rôzne energie, ktoré sa priťahujú, odpudzujú ..
otázka by možno mala znieť:
aký typ chlapa je pre mňa /podľa mňa/ najvhodnejší?
a opak.. väčšinou máme každý isté priečky, pod kroré nejdeme.. vyberáme si podobné typy, ktoré už máme "overené", ktoré nám pripomínajú istú osobu a pod... je to veľmi subjektívne hodnotenie. nedá sa to skutočne popísať pre všetkých, ako nejaké meradlo..
myslela si to dobre.. len musíš voliť lepšie slová..
Vy ste fakt poriadny úbožiaci. Iba šeredný kokot povie, že mu pri ženskej viac alebo dokonca len záleží na rozume a povahe, než výzor. Byť chlap, tak so šeredou sa ani len nekamarátim, lebo by som sa za ňu hanbil, fuj.
To iba svedčí o tom, že to je chudák, čo nemá na to mať normálnu babu a zo zúfalstva z plných vajec sa musí znížiť k mrochte či škrate, nebodaj obe v jednom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(myslím, že inteligencia nie je až taká podstatná vec - rovný rovného si hľadá, tj. inteligentná sa väčšinou nedá do kopy s debilom a vice versa
a sorry babe, ale slovo dokonalosť so slovom človek nejde do kopy... a so ženou už vôbec nie
...
(snáď stihnem dopovedať, kým ma tu dav feministiek roztrhá, že to bol len pokus o vtip
jasné že dokonalosť neexistuje.. ale aspoň tú vašu predstavu o dokonalosti no nie, tak si myslela ?
a moja predstava dokonalej ženy je asi taká, že na farbe vlasov a očí nezáleží, ale najviac sa mi páči asi kombinácia zelených uhrančivých očí, a červených, ryšavých dlhých vlasov, čím dlhšie tým lepšie postava niečo ako krv a mlieko, tak správne chudá s červenými peramy, detskou tváričkou dalej má dokonalosť u mna bledšiu pokožku, opálenie sa mi moc nepáči, a to bude asi všetko, to je asi u mňa taká dokonalá
@Car0line @13 Áno, lebo láska je dokonalá
môžeme mať svoj dokonalý obraz, svoju dokonalú predstavu, no inak nikdy nič nebude dokonalé..
otázka by možno mala znieť:
aký typ chlapa je pre mňa /podľa mňa/ najvhodnejší?
a opak.. väčšinou máme každý isté priečky, pod kroré nejdeme.. vyberáme si podobné typy, ktoré už máme "overené", ktoré nám pripomínajú istú osobu a pod... je to veľmi subjektívne hodnotenie. nedá sa to skutočne popísať pre všetkých, ako nejaké meradlo..
myslela si to dobre.. len musíš voliť lepšie slová..