Takze, dnes som cely den stravil hladanim dobrej domeny (nazov web stranky) pre moj novy portal s online videami ktore sa budu moct aj stahovat. No neviem ktory si vybrat, ktory sa najviac hodi napriklad ako youtube take nieco ale slovenske. Tu su moje na
@ponc1k keď už zakladáš videoportál, taká otázka čítal si zákon o internetovom televíznom vysielaní a video on demand (čiže archív videí na pustenie alebo stiahnutie) službách, ktorý nedávno schválila NR SR?
tomas, nevies o co ide, videa nebudem uploadovat na moj server budem tam mat videa z inych serverov. A este ide dost o to aby bolo v nazve video pretoze google zoraduje podla Pageranku a klucovych slov ktore maju najveciu cenu ked su v nazve domeny, potom v titulku a v nadpisoch
@Ponc1k tym, ze tam budes mat slovo video ti absolutne nijak nepomoze. Ano ma svoj vyznam. Daj si do google video a hned druhe je youtube.com a pritom ziadne video v domene nema. Nato musis vela makat
hajzelodkosti slovo video ako som uz vysvetloval toho urobi dost, youtube otvori ako druhe pretoze to je youtube ten uz ma svoju historiu a ma pagerank 7 myslim, ale na slovensku je tych portalov s videami malo a ked sa pozries hned 3. je videotube.sk co nie je vobec tak popularny portal na SR, to skor ceknito.sk ktore je az 7. v poradi.
Johnny89 nj, ale viem ze moj web bude mat uspech, mam web s navstevnostou 2000 denne, hore dam banner na ten novy portal, rozposlem hromandny mail a mam to, + ten portal bude brat videa z youtube mojevideo ceknito metacafe megavideo atd. a umiestni ich to na mojom webe v mojom prehravaci a s funkciou downloadu ktoru na ostatnych portalov nenajdes (vecinou.
@Ponc1k dalsi co si mysli, ze ak ma web vysoky PR tak je aj uspesny. Prosim ta nauc sa nieco o tom co hovoris a potom ma uc daco Myslim, ze v tomto obore nie si TY pre mna ziaden oponent a fakt sa mi nechce nic vysvetlovat. Je nato moc neskoro.
ok hajzelodkosti, viem myslis si ze mam 15 rokov ale nesud podla toho prosim, dobre uznavam mas viacej skusenosti a moje vedomosti su sice iba z blogov o tvorbe www, ale nieco na tom pravdy je. No a tak ma pouc niekedy podla coho Google vyhladava, pagerank na tom podla mna ma velku ciastku.
@Ponc1k ako skuseny webdizajner ti radim...kasli na to...ak to ma byt tvoj prvy web tak si regni nejaku free domenu a tam si sprav na skusku nejaky maly web...s tvojimi skusenostami rozbiehat nieco velke je fakt kokotina...a preco, to tu uz mas vysvetlene vyssie...
Kosmiklovne: neboj, nie je to moj prvy web, moj prvy je » zabavsa.eu, ktory je zatial celkom rozbehnuty na to ze nefunguje este ani rok. Domenu si zaplatim, na reklamach som zarobil dost eur tak. Dufam ze nebudete pisat o autorskych pravach. Diky za rady, potom to tu hodim ked ten web spravim.
@Nikeboy vlastny web si musis nakodit, a na to musis vediet urcite prog. jazyky, podla toho na akej urovni chces mat stranku z hladiska vzhladu a funkcnosti ( moznosti ) - html+css/php/java a i. semtam to nestoji nic, ak si neni fanda knih fyzicky do ruky tak na nete najdes ak budes hladat v pohode, vlastna domena stoji rozlisne, zalezi od toho aku chces ( .eu , .org, .sk atd )
@Ponc1k zaujimave ale tak napad stahovat videa youtube je dobry, zahranicne weby to maju, ale je ich malo a ludia na slovensku ich nepoznaju... to sa ti snad uchyti ale na druhej strane ti co sa vyznaju vedia stahovat video z youtube aj bez stranok/programov, len ich je menej som za down-tube.sk alebo stahovac.sk
Nikeboy, zabavsa.eu ma stalo 20 eur cca, eu domena stala 10 eur a priestor za 5 eur iba 100MB mi staci zatial a este nejake blbosticky ked som popytal kamosa header spravit a take.
Johnny89, tie videa sa budu stahovat z youtube, ale uz mam spravene aj z ceknito.sk a mojevideo.sk Dneska spravim videoalbumy.azet.sk a potom to nahodim na nejaku subdomenu, ale tam to este nebudem rozbiehat.
Tryptaminedream, diky za podporu tak tu potom dam URL ked to spravim len ten dizajn bude este nedorobeny, ten chcem az nakoniec lebo v photoshope niesom az taky dobry.
Kosmiklove, este stale si neukazal ani jeden svoj dizajn, ako "skuseny web dizajner".
Ponc1k, nie je za co, vzdy treba niekde zacat. Keby sa kazdy riadil radami "skusanych web dizajnerov", ze vyser sa na to tak by sa daleko nedostali. Ak nevies moc robit ani v PSku tak dizajn sa ti bude tazsie robit, ale zase neusi to byt graficky skvost. Aj v CSSku v pohode spravis krasne veci. Len do toho.
Kosmiklove, ja som neprerabal iba grafiku, - i-shop lodge - demo verzia zadarmo na stiahnutie » i-shop.lodge.sk/i-shopfree/inde... ja som si to na zabavsa len prerobil, samozrejme zaklad som uz mal spraveny ale ked je ten system volne na stiahutie tak preco to nevyuzit, lepsie ako tam mat PHP fusion ako kazdy 2. web
Bluepanter, ja som nepisal ze by som sa chcel dostat na prve stranky, ale chcel by som byt na co najlepsiej pozicii a urcite bude lepsie mat v URL slovo video. No a uspech by to malo mat, ved napis si do google "ako stahovat z ceknito" a uvidis kolko ludi nevie ako si stiahnut videa z portalov ceknito.sk mojevideo.sk videoalbumy.azet.sk a ostatne, a moja stranka im to poskytne jednoduche stahovanie a aj pozeranie tych videi.
No ja napríklad čo mam svoje weby tak všetko mam tk a mam pokoj je to všetko free, ale časom ak sa naučím robiť dobre web tak si kúpim nejakú tu doménu. Ale to chce moc učenia ešte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ked maju taku "uroven" ako tento web, tak OMG.
Dneska uz nemusis vediet nutne programovat aby si vedel rozbehnut web, bazalny zaklad by bolo treba ale nemusis sam cely web nakodit.
Kosmiklove, ukaz nejaky svoj dizajn co si robil.
Johnny89, tie videa sa budu stahovat z youtube, ale uz mam spravene aj z ceknito.sk a mojevideo.sk Dneska spravim videoalbumy.azet.sk a potom to nahodim na nejaku subdomenu, ale tam to este nebudem rozbiehat.
Tryptaminedream, diky za podporu tak tu potom dam URL ked to spravim len ten dizajn bude este nedorobeny, ten chcem az nakoniec lebo v photoshope niesom az taky dobry.
Ponc1k, nie je za co, vzdy treba niekde zacat. Keby sa kazdy riadil radami "skusanych web dizajnerov", ze vyser sa na to tak by sa daleko nedostali. Ak nevies moc robit ani v PSku tak dizajn sa ti bude tazsie robit, ale zase neusi to byt graficky skvost. Aj v CSSku v pohode spravis krasne veci. Len do toho.
taktiež videoportálov je dosť, tvoj by musel mať dobrú propagáciu a byť cool, čo bude ťažké
Ja som sa asi pred mesiaom pustil do tvorby webu s videami a vysledok je takto: » www.videzone.sk/...
Co tu pisali ze ak mas nejaky napad, ze je velka konkurencia ze nemas zacinat tak to su keci keci keci !
Ja som toho uz na nete preskal dost, a myslim ze moj web » www.mp3zone.sk/... vzvi za vsetko.
- po zadani do googla " mp3 stahuj " 3 miesto vo vysledku je myslim slusne.
- zaciatky boli nesmierne tazke, a vidis aj cez konkurenciu som sa prebil a google mi denne posle na web cez 15 000 navstevnikov.
Ake mas teraz ICQ ? pokecame