Hmmm, tak neviem, na co konkretne narazate... ci na to, ze sa tam konaju trhy, alebo ci na to, ze pred vianocami sa tam predavaju stromceky???
alebo na to, ze je tam ten super mali obchodik s chlastom, kde som uz par krat bol, a ze to po tom nedopadlo dobre.. alebo Koloseum???? maximalne ovracane pohovky... heh, par krat za svojej mladosti som tam bol, no upustil som od toho... a venujem sa ovela krajsim a zmysluplnejsim veciam...
kua dakedy to bolo lepsie.. .punk,oi!,.. .,vsetko,teraz len mastne ofiny.. .kurva emaci sa vsade musai nasackovat.. .ale hej,ta diskontova teta je fakt super.. .
Tak tato ulica je podla mna celkom obycajna pocas dna a celkom neobycajna ked sa schyluje ku veceru a je piatok vecer ...+ dalsi zvysok vikendu
O 18 00 tam maju zraz zname skoly ako je Opatovska,Srobarka a podobne vecicky ..to viem len z pocutia ..proste kto pride o 18 00 je vitany.
Ostatni su okolo postavajuci ..vytvarajuc nejaku zaujimavu ,,grúupu,, postavajucich v zime(skakajucich) ludi,kt. sa postupne zbieraju s par drobnymi na chlast, ktt. si kupia uz od vyssie spominanej tety, ktora mi v lete predala skazene pivo,ale pre vas urcite vsetkych mila,flipna teta
No prezila som nejako podstatna vec
Niekde pod lavickou sa stale krci ujo bezdomovec.. jeho sme uz parkrat vyspovedali..
Inak zazitky su spred dvoch, troch rokov..teraz je pre mna dominikanske namestie tabu nevidim v tom zmysel nicoho..sem-tam tam idem kvoli kapele SCHYZOFEM pozriet ich koncert ..
Co sa tyka Kolosea,Rock pubu..moj osobny nazor=PAJZLE s lacnou palenkou
Kostol je tam vazne ze od veci ale zaroven k veci..mozno si niekto uvedomi, ze pred ocami bozimi sa svinske veci nerobia...
Potom pozname CINEFIL ..tak tam vam radiim ist
Myslim, ze tam je to na urovni velmi dobrej ..je to mala kaviarnicka, kde si kazdy najde svoje ..na hornom poschodi mate aj vselijake umelecke dielka a tak potom je tam jedna sala s podiom kde zvyknu premietat filmy a dokonca aj nasa skola tam mala vystupenie so spanielskou hrou
Potom je tam super extra japonsky obchod radim vojst ...dalej mensie potraviny jedny vacsie druhe cisto len chlast ... mate na vyber a potom ulicka vpravo a vlavo ..vpravo sa zvyknu predavat zvlastne veci v sackoch ..
Kriminalita je a stale bude aj ked tam postavia tich super extra dvoch ci troch policajtov
A ano povacsine si dominikanske oblubili EMO ci ako sa im povrava...vyjadrim svoj nazor, ktorym mozno urazim trosku tychto stylovych ludi..ale nepaci sa mi to ale sme v slobodnej zemi cize pohodicka
Tak myslim, ze o dominikansom by sa dalo pisat az prilis vela lebo vzdy sa tam najde nejake to individuum ..no chodit tam uz nechodim a uzz ani nemam zaujem a radsej ked idem vecer v meste prejdem cez hlavnu nevidim v tom zmysel v celom..
noo, dominikanske stuck_out_tongue:red tym ako som sla do kosic na strednu,tak mi kamosi vraveli,ze tade po zotmeni nemam chodit...no ale ked sa clovek ponahla do mesta tak riskne .Par krat som sla,a vzdy som si pri tom hovorila,ze posledny krat.
A raz som bola aj v labirinte, sa mi zda,ze na valentina ...kym sme sedeli dalo sa to prezit, ale ked som sla na wecko skoro som sa pototo od strachu.
noo tak to su take zazitky stamad
ale niekedy tam je aj pekneee ...cez den...jablko si tam kupim stale od tetiek
no neviem ako vy...ja cez dominikanske chodim intenzivne uz par rokov....uz to sice nieje to co byvalo...zo vsetkych stalic co tam postavali s flasou v ruke je uz len kopa opuchnutych alkoholikov...a tym co tam vecer postavaju narastli cierne nite na hlavach takzvane ofinky alebo su tam postavajuci vzdy nejaki novi co su zvedavi co sa tam deje...alebo tam privialo bezdakov...i napriek vsetkemu verte ci neverte prezila som tam pekne chvile....od zaciatku ako som chodila do collosea,to tzv. Prahy....do rock pubu paar krat...az po khoi khoi ktory sa vysvihol na vyssiu uroven kedze su tam co raz kvalitnejsie koncerty,casnicky sa to tam vsemozne snazia udrziavat v cistote a dokonca je tam vtup od 18 rokov a zakaz fajcenia ....takze aj ked si vy co tam nechodite alebo bojite sa o dominikanskom nemate dobru mienku...pre toho kto nema rad ludi pre ktorych je zmysel zivota mainstream je to urcite meisto kde zazije aj vela veci na ktore nikdy nezabudne...mozno nie vsetky pozitine ale to nemate nikde....je tam najvacsia koncentracia ludi zijucich bohemskym zivotom a ludi od ktorych stoji za to vypocut si ich nazory a myslienky ....ja v tom vsetkom vidim viac pozitiva....urcite mozno nieje prijemne ked k tebe pride nejaky sockar ci nemas drobne...ale podla mna urcite prijemnejsie nieje ani to ked ta nejaky nadrzanec obtazuje na nejakej techno diske...tak isto su tam spity na mol...tak isto tam vracaju jedna radost takze je to v podstate jedno... dominikanske je len miesto pre ludi ktori nechcu byt ako vacsina....su tam socky ale aj ludia s odlisnym stylom a nazormi tzv "rockove srdce Kosic"....ved kde by bolo miesto pre punk,metal a hardcore ked nie na domine?
Rockove? Mozno kedysi, dnes skoro Sockove... alebo Sockovy kanal.. cest vynimkam... malokedy tamad vecer prejdem aby odo mna 5 pankacov a emakov neopytalo drobne na cigy a vino.. alebo cigu... alebo vino... alebo proste neopytali nieco do vrecka
Ale priznam sa ze obcas sa s kamaratmi stavime do Rock-pubu na vifonku ale isla cena hore tak to asi prastime
domino
tam som skoro kazdy den..aj ked teraz ked je zima tak vacsinou som v rock pube...
ale starsne socky tam chodia
furt pytaju drobne a cigy.. uz na to mam nervy...
No Domino je samo o sebe bydlisko podla mna.. Jednoznacne by ho mala nawstiwit neaka ta socka aspon raz za rok.. to je nieco ako ... ze cez den je to pre starsich a pre rodinky a wecer je to pre mladez a tych co rodinky nemaju... je tam miste as na neake tie male detaily.. :/
Na Domine som skoro každý deň... (áno kvôli tomu diskontu
Ale musím povedať že aj ked každý vraví že je to stoka je to zážitok tam ísť..Hlavne v piatky večer keď je preplnené všeliakými skupinkami ludí...Vedeli by ste tam nájsť zástupcov asi každého štýlu na aký si spomeniete... A aj zopár individuí ktoré niekedy pobavia celé námestíčko či už svojim tanečným umením alebo spevom alebo už len tým ako vyzerajú...
Niektorí sa tam boja chodiť lebo sú tam vraj často bitky ale to sa mi nezdá lebo osobne som tam žiadnu nevidela a to som tam dosť často.. Teda raz si spomínam ako tam na môjho kamaráta zaútočilo asi 3-ročné dieťa s kamienkami a prázdnymi paklami od cigariet... (a nebolo to cigánča!!) ... Ale myslím si že je to jedno z najzaujímavejších miest v KE
obnovme túto konverzáciu, skúste sem napísať čo sa zmenilo. Diskont stojí stále len na miesto tety ujo. colloseum ma najlepšie koncerty na vychode ale nemeni to nič na tom že každý tam od vás žoboní cigy a stále je to stoka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo na to, ze je tam ten super mali obchodik s chlastom, kde som uz par krat bol, a ze to po tom nedopadlo dobre.. alebo Koloseum???? maximalne ovracane pohovky... heh, par krat za svojej mladosti som tam bol, no upustil som od toho... a venujem sa ovela krajsim a zmysluplnejsim veciam...
koloseum, rock pub, "po celých košiciach známy" diskont...poznám, a nie len ja...
strašné to nie je, ale niekedy je to tam, povedzme že čudné??
Tak tato ulica je podla mna celkom obycajna pocas dna a celkom neobycajna ked sa schyluje ku veceru a je piatok vecer ...+ dalsi zvysok vikendu
O 18 00 tam maju zraz zname skoly ako je Opatovska,Srobarka a podobne vecicky ..to viem len z pocutia ..proste kto pride o 18 00 je vitany.
Ostatni su okolo postavajuci ..vytvarajuc nejaku zaujimavu ,,grúupu,, postavajucich v zime(skakajucich) ludi,kt. sa postupne zbieraju s par drobnymi na chlast, ktt. si kupia uz od vyssie spominanej tety, ktora mi v lete predala skazene pivo,ale pre vas urcite vsetkych mila,flipna teta
No prezila som nejako podstatna vec
Niekde pod lavickou sa stale krci ujo bezdomovec.. jeho sme uz parkrat vyspovedali..
Inak zazitky su spred dvoch, troch rokov..teraz je pre mna dominikanske namestie tabu nevidim v tom zmysel nicoho..sem-tam tam idem kvoli kapele SCHYZOFEM pozriet ich koncert ..
Co sa tyka Kolosea,Rock pubu..moj osobny nazor=PAJZLE s lacnou palenkou
Kostol je tam vazne ze od veci ale zaroven k veci..mozno si niekto uvedomi, ze pred ocami bozimi sa svinske veci nerobia...
Potom pozname CINEFIL ..tak tam vam radiim ist
Myslim, ze tam je to na urovni velmi dobrej ..je to mala kaviarnicka, kde si kazdy najde svoje ..na hornom poschodi mate aj vselijake umelecke dielka a tak potom je tam jedna sala s podiom kde zvyknu premietat filmy a dokonca aj nasa skola tam mala vystupenie so spanielskou hrou
Potom je tam super extra japonsky obchod radim vojst ...dalej mensie potraviny jedny vacsie druhe cisto len chlast ... mate na vyber a potom ulicka vpravo a vlavo ..vpravo sa zvyknu predavat zvlastne veci v sackoch ..
Kriminalita je a stale bude aj ked tam postavia tich super extra dvoch ci troch policajtov
A ano povacsine si dominikanske oblubili EMO ci ako sa im povrava...vyjadrim svoj nazor, ktorym mozno urazim trosku tychto stylovych ludi..ale nepaci sa mi to ale sme v slobodnej zemi cize pohodicka
Tak myslim, ze o dominikansom by sa dalo pisat az prilis vela lebo vzdy sa tam najde nejake to individuum ..no chodit tam uz nechodim a uzz ani nemam zaujem a radsej ked idem vecer v meste prejdem cez hlavnu nevidim v tom zmysel v celom..
A raz som bola aj v labirinte, sa mi zda,ze na valentina ...kym sme sedeli dalo sa to prezit, ale ked som sla na wecko skoro som sa pototo od strachu.
noo tak to su take zazitky stamad
ale niekedy tam je aj pekneee ...cez den...jablko si tam kupim stale od tetiek
ja osobne tamaď prechádzam iba málokedy,ale poznám ľudí, ktorý tam odslovne vyrastali a teraz to aj na nich zanechalo nejaké následky
ale Košice bez diskontu na domine, by ani neboli Košice kde inde mi niekto predá clei červené so slovami "a prijemnú chuť" tak ďakujem teta,ďakujem
Ale priznam sa ze obcas sa s kamaratmi stavime do Rock-pubu na vifonku ale isla cena hore tak to asi prastime
tam som skoro kazdy den..aj ked teraz ked je zima tak vacsinou som v rock pube...
ale starsne socky tam chodia
furt pytaju drobne a cigy.. uz na to mam nervy...
A:coze na byt?
F:nieeee chlastaaaat xD
heh no tak neako to vizeralo ked som bola prvy piatok v KE xD
inac ten rock pub xD hihi pekne spomienky xD
ale aj tak najviac diskont xD
A nevidel som tu spomenuty Sv. Vojtech kde maju najlacnejsie uhliky v KE
Ale musím povedať že aj ked každý vraví že je to stoka je to zážitok tam ísť..Hlavne v piatky večer keď je preplnené všeliakými skupinkami ludí...Vedeli by ste tam nájsť zástupcov asi každého štýlu na aký si spomeniete... A aj zopár individuí ktoré niekedy pobavia celé námestíčko či už svojim tanečným umením alebo spevom alebo už len tým ako vyzerajú...
Niektorí sa tam boja chodiť lebo sú tam vraj často bitky ale to sa mi nezdá lebo osobne som tam žiadnu nevidela a to som tam dosť často.. Teda raz si spomínam ako tam na môjho kamaráta zaútočilo asi 3-ročné dieťa s kamienkami a prázdnymi paklami od cigariet... (a nebolo to cigánča!!) ... Ale myslím si že je to jedno z najzaujímavejších miest v KE