No ako prvé by som zistil kde som, čo by sa dalo hned, potom sa kochal okolím, a potom sa snažil nejako zaradiť medzi ostatných, kedže by som tam ,,troška"" vyčnieval z davu
daľej podľa okolností, a toho čo by sa dialo v okolí...
zistila kde som, možno kdesi splašila súdobé oblečenie a dúfala, že by rozumeli terajšej slovenčine/angličtine/nemčine... ale inak dúfam, že ak sa raz náhodou dostanem do minulosti, tak už budem vedeiť po latinsky
ak by som sa dostala do minulosti okolo 1650, tak dufam by som bola z aristokracie, haha... ale nie. len dufam pre boha nie sluzka!a ako prve by som si zistila kde to vobec som...
co? ja by som sa hodila do zeme a začala plakat.... chcela by som vediet, z akého dôvodu som sa dostala do roku 1650. kedze by tam nic nebolo moja a nikto by ma tam nepoznal, robila by som vsetko, co sa dá.... a nikto by ma nemohol obvinovat...
Ja by som zohnal tých pár starosloviensky hovoriacich poloľudí zo stromov a pod mojím velením by sme išli dobývať nejaké územia aby slováci v budúcnosti mali kde žiť a nemuseli sa tu tlačiť s tými za Dunajom.
Ono, to závisí od toho, kam by som putovala. Podľa zošita estetiky renesančná doba, podľa tety Wiki obdobie vracajúcich sa vĺn čiernej smrti, nič pozitívne xD To niekde okolo toho dátumu bol v Saleme ten lov na čarodejnice, nie? Tam by som šla, aj keď, s najväčšou pravdepodobnosťou by som pri svojej povahe skončila na hranici.
asi by som utiekol niekam do lesa a žil tam skromne až do smrti Keby ľudia videli to oblečenie alebo nebodaj nejaký mobil ajtak by ma upálili ako čarodejnicu
Nejako opatrne by som ludom dokazal ze som z buducnosti aby ma neupalili a povedal by som im vsetko o modernom svete , cize Napoleon by si uz rit vyvazal v BMW
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
daľej podľa okolností, a toho čo by sa dialo v okolí...
A potom by som sa poobzerala po dákom peknom chalanovy (no pochybujem že by som tam dákeho našla)