@danio tak ja to nerátam vrátane orgazmu :d ešte pred a hej aj naraz, najprv on a potom vzápätí aj ja...tuším obaja do nohy, tak sme museli chvíľku počkať, rehotali sme sa jak kone a potom v pohodke ďalej
ano!! dost casto dostanem krc, do nohy :/ ... neznasam to!! boze a pri prvom sexe, najskor ja apotom on smiali sme sa.. ale teraz ma to uz otravuje :/ v tom najlepsom a krc jak sivna!! :/
to preto že si moc napätá, stačí sa uvolniť a zhlboka vydychovať pri zásune... no vlastne proti krči je len to uvolnenie a to vydychovanie je pre tvoje intenzívnejšie potešenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@teriq statočná a ako naraz, že aj tvoj partner dostal ? či naraz s orgazmom ?
@carbonevo si jej nedal ani oddýchnuť ? chúďa ešte aj pri sexe trpieť
ALL ako ma mohla taká debilná a zároveň vtipná téma napadnúť
Nech sa aj partnerka troch povozí na vrchu. Akurát v aute bývajú stiesnené podmienky
to preto že si moc napätá, stačí sa uvolniť a zhlboka vydychovať pri zásune... no vlastne proti krči je len to uvolnenie a to vydychovanie je pre tvoje intenzívnejšie potešenie...