Zdravim. Potrebujem zistit nejake referencie ohladom doverihodnosti jedneho e-shopu royengler.com . Viem, moze to vyzerat ako reklama, no bol by som rad, ak by to tu admini nechali. Nemam ziadne skusenosti s online nakupovanim a naozaj potrebujem pomoct.
A co sa tyka online nakupovania, tak si treba davat pozor. Pouzivaj len take stranky / spolocnosti, ktore su zname. Ja osobne nakupujem vacsinou zahranicnu literaturu a vyuzivam zasadne e-bay (aj ked postovne casto stoji viac ako samotna kniha...), pripadne martinus. Nezabudaj, ze tymto strankam poskytujes svoje osobne a bankova udaje, tak je nutne si rozmysliet s kym budes nakupovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A co sa tyka online nakupovania, tak si treba davat pozor. Pouzivaj len take stranky / spolocnosti, ktore su zname. Ja osobne nakupujem vacsinou zahranicnu literaturu a vyuzivam zasadne e-bay (aj ked postovne casto stoji viac ako samotna kniha...), pripadne martinus. Nezabudaj, ze tymto strankam poskytujes svoje osobne a bankova udaje, tak je nutne si rozmysliet s kym budes nakupovat.