ja som prave kvoli tomuto zalozil tuto anketu, lebo som bol sokovany tym prieskumom, od zaciatku som mu neveril a ani teraz mu neverim... moze to byt sfalsovane len preto, aby sme sa pachali zase do ritky...
EU ako taka v sebe spaja niekolko dobrych idei, ale ma aj svoje zapory. ako napriklad snaha o prilisny zasah do vnutrostatnej politiky jednotlivych clenskych statov. naposledy ma dostalo napriklad to zjednocovanie veku odchodu do dochodku alebo zmena danoveho systemu. su skratka veci, ktore si maju krajiny rozhodnut bez vonkajsich vplyvov. alebo medzistatne vztahy. kto nie je priamo clenom jednotliveho statu, nikdy nedokaze pochopit situaciu v tej ktorej krajine, kulturu, celkove ovzdusie. preo je intervencia nezainteresovanych (alebo skor zainteresovanych?) statov dvojsecna zbran zmojho hladiska, ktora moze byt tak ako napomocna aj skodliva.
no aj tak. podla mna euro zanikne a EU sa rozpadne. je to len otazkou casu. alebo pretrva, no za vysoku cenu.
nemáme dôverný vzťah. nemám dôvod neveriť jej, lebo ma nikdy nezradila. ale ani sa nepoznáme natoľko, aby som jej prezradila svoje najväčšie tajomstvá.
uz sme tu raz nieco podobne mali ... a bol to ZSSR ... ja medzi EU a ZSSR vo svojej podstate nevidim rozdiel .. stredoeuropske staty ako slovensko, cesko, polsko madarsko, urajina a dalsie maju tu smolu ze vzdy budu len akysi naraznik medzi vychodom a zapadom ... raz nas ojebu rusi ... raz zapad ( vid historia )
podla mna ked uz staty by sa mali do zoskueni spajat na zaklade spolocnych kulturnych crtov ... ako napr. slovanske staty ... anglosaske nech si maju nejaku svoju uniu ... ale nebranit ludom v pohybe ... cces ist na zapad/vychod nech sa paci ...
uvedomte si ze staty ako nemecko a francuzsko ktore su ekonomicky najsilnejsie v EU tu drzia zivotnu uroven nizko ... chcu zdrat nas narod
ludia dokedy? dokedy sa pytam ... neviem ako dlho tento stav ludia este vydrzia ale vyjdu do ulic .. podobne ako na blizkom vychode teraz ... podobne ako v 89tom ci 68mom ... ked nas okupovali rusi ( vtedy boli protesty brutalne potlacene silou statu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» ec.europa.eu/slovensko/news/...
Ale aj osobne si myslím
Celkovo sa mi nezdá že by Slováci nedôverovali európskym inštitúciam
no aj tak. podla mna euro zanikne a EU sa rozpadne. je to len otazkou casu. alebo pretrva, no za vysoku cenu.
podla mna ked uz staty by sa mali do zoskueni spajat na zaklade spolocnych kulturnych crtov ... ako napr. slovanske staty ... anglosaske nech si maju nejaku svoju uniu ... ale nebranit ludom v pohybe ... cces ist na zapad/vychod nech sa paci ...
uvedomte si ze staty ako nemecko a francuzsko ktore su ekonomicky najsilnejsie v EU tu drzia zivotnu uroven nizko ... chcu zdrat nas narod
ludia dokedy? dokedy sa pytam ... neviem ako dlho tento stav ludia este vydrzia ale vyjdu do ulic .. podobne ako na blizkom vychode teraz ... podobne ako v 89tom ci 68mom ... ked nas okupovali rusi ( vtedy boli protesty brutalne potlacene silou statu )