» rapidshare.com/files/1999044/0... ---toto je ten link,kde si to môžeš stiahnúť,dole daj,že free políčko klikni,potom ti nskočí obrázok,tam prepíšeš z obrázku do políčka to čo bolo na tom obrázku ,klikneš download a je to
Stahnuť sa da všerko ked vieš nazov ale ked nevieš tak je to horšie mojej priatelke sa pačila pesnička vo filme Matkin dar uplne na konci ta herečka odspievala Carmen to mam ale za tym začala inu pesničku a tu neviem zohnať stačil by mi iba nazov taj pesničky.
To len keby si mal čas trochu posurfovať ale asi by si musel pozrieť film ale možno že si ho videl a ak nie tak aj tak dik
mne sa paci pesnicka co je v reklame na uver..spieva tam nieco o Lajle... to len tak mimochodom..ak by niekto poznal tu pesnicku,moze ma kontaktovat v tajnej sprave
ja by som chcel nejaké pesničky od HIM ale tie ktoré neboli na CDčkách sú len na nete, najlepšie tie fínske dá sa? lebo už mám celú diskografiu ešte toto mi chýba,
mal by ste už konečne vyjsť z tej puberty aby ste si trošku "zvýšili" svoj inteligenčný kvocient, lebo sraním elitárskych hovien ako ste pred chvíľou predviedli z vás inteligentov v očiach tejto bigotnej spoločnosti neurobí...pripečený k.o.k.o.t.k.o.v.i.a
lemmy za prve tu nemaju warezy co robit tym ze tu zverejnujes linky na rapid porusujes autorske prava uploaderov to za prve a za druhe nechcem nic hovorit o intelignecnom kvociente tich co po rokoch pouzivania internetu vediea akurat tak pridat eroticky album na azete
ak niekto chce vediet ako si stiahnut co potrebuje bez pomoci lemmyho (ktory sa to podla chovania asi len prednedavnom naucil xD) nech mi napise tajnu postu a ja mu dam navod ako a kde stahovat ... povedane slovami klasika: ''AKO ZO SEBA NESPRAVIT DEBILA V TROCH LAHKYCH KROKOCH''
vies aby si tomu porozumel keby som sa ja obtazoval so svojim uploadom (rychlim ako svetlo hodit nieco na net a ty len behom par sekund OKOPIRUJES MOJE LINKY (pri kotrych tvorbe mi kysol cely pc a nemohol som nic ine na nom robit ale len chvilu lebo moj upload ma ''rychlost svetla'') a zliznes smotanu asi by ma to mierne ale skutocne len MIERNE nasralo tak si laskavo uvedom co robis ok ? a troska sa oboznam s etikou kym sa z teba stane downloader na volnej nohe ok ? kua takto ma cez net este nikto nevytocil idem spat zajtra skola
chujko môj,to s tím internetom narážaš na koho teraz ?.Trepanie pičovin typu, ukončíme túto diskusiu , lebo aj tak by si ju nepochopil...svedčí len o tom, že už viac nemáš čo povedať a len sa snažíš takýmto gay-štýlom zabrániť aby tvoja debilita vyšla najavo...nemusíš sa namáhať ona je dostatočne očividná aj cez tieto krycie manévre.Do mňa nerýp...(Je v tom strach, rešpekt, úcta, ľútosť alebo súcit? )...plus celá grupa, ktorá sa združuje len za účelom uctievania tohto váženého birdzu je dosť prijebaná..
lemmy to ty ocividne nemas argumenty k tomu co som napisal a ked niekto pada aj hovna sa uchytit vazne si ma pobavil toze tu napisem cistu pravdu neznamena ze mas pravo ma nazvat pubertanym kokotkom osobne nazrazky na teba boli pisane len z toho dovodu ale odhliadnuc od toho ze si ocividne este len fagan uvedom si ze sem warezy NEPATRIA
vies jedneho krasneho slnecneho dna niekto vymyslel system vdaka ktoremu nie si odkazany platit tie priblble ceny v obchodoch za hry,filmy,hudbu lenze keby sa kazdy choval proti etickym zakonom tohoto systemu co ti robis tym ze zverejnujes cuzdie uploady davno by sa na to admini warez forov vysrali a cele by nam to padlo a to ti hovorim asbsolutne nezaujate voci tvojej osobe
jedna vec je ked sa ta niekto sem tam spyta nevies kde stiahnem toto hento ok proti tomu sa neda namietat ale nemozes si jednoducho zalozit diskusiu najdem vam co cokolvek chcete to je jednoducho drzost navyzsieho stupna z dovodov ktore som uz uviedol vyzsie a este aj tu na birzde kde to ozaj nema co robit to je uz proste moc ak si aspon s polovice tak inteligentny ako si o sebe myslis urcite ti to docvakne
oh,teraz si dokázal,že si bez podpory tu na fóre,totálny vyjebaný trapko...plus celá grupa, ktorá sa združuje len za účelom uctievania Typka(trapka) je prijebaná...Si pochcaný kokotko...akonáhle vidíš nejaký náznak,keď ťa niekto podporí,tak otvoríš tu nevymáchanú hubu a potom sa čuduješ, že ťa tu dojebávam...radšej choď ešte mame do brucha, lebo predsa len 3 mesiace prenatálneho vývinu v maternici nestačí...:fuckyou:
lemmy toto ma absolutne nemoze urazit lebo ti co ma poznaju v reali vedia ze sa riadim vlastnymi nazormi,vlastnimi principmi a mam absolutbe v pici kto so mnou suhlasi a kto nie ... vdaku za prejav podpori som napisal len preto ze sa tu teraz bijem za pravdu a cest nemenovaneho warez fora z ktoreho si okopiroval ten link na tento PORTAL PRE MLADICH ( vidis v tom nazve slovo warez ? lebo ja nie )
Lemmy: Pouzivanie vulgarizmov svedci o tvojej nizkej inteligencii a primitivizme. Keby si sa aspon dokazal obhajit bez osocovania druhych. Lenze ked je niekto v koncoch tak sa uchyluje k agresii. Pri strete zoci-voci typkovi je pravdepodobne ze by si sa bud neovladol a fyzicky ho napadol (este ze je to len cez internet) alebo zdrhol... Jaka sranda studovat taketo diskusie, ta psychologia na nieco bola Sa bavim
tak tento krat musim suhlasit s typkom a co ma prekvapilo, tak sa prezentoval bez vulgarizmov. to ma byt pochvala ten, ktoremu prisli argumenty a nevedel sa branit, sa znizil k tomu, aby nam ukazal co ma (nema) v hlave svojim slovnikom... takze lemmy nabuduce bez vulgarizmov a ludia ta budu brat vazne...
lemmy ty trapko uz viac krat si dokazal ze mam pravdy tym ze si sa nezmohol ani minimalne rozvratit moje tvrdenia takze pre mna tymto debata konci nemam co dodat snad len: nepropaguj tu uz laskavo warezy
Typek: Ty pises, ze nema propagovat odkazi naine stranky??? Vies ako to chodi ludia si robia co len chcu. Inac uplne uuppllnnee ooddvveeccii (uplne odveci). Napis tomasovi nech s tym nie co robi, lebo ak on s tym nic nerobi, tak potom nie je cas na oblbovanie rozumov. Inac ty co sa robia mudry a dokonaly ako si to aj ty chcel dokazat, len ty su dole... Chapes???
A na koniec je pravda, ze aj sam tomas to Dokonca propaguje, tak potom nevidim dôvod panikarit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
To len keby si mal čas trochu posurfovať ale asi by si musel pozrieť film ale možno že si ho videl a ak nie tak aj tak dik
Popripade www.torrentman.com
Typek ser uz nanho detom z lizatkom w ruke budes darmo wyswetlowat..
A na koniec je pravda, ze aj sam tomas to Dokonca propaguje, tak potom nevidim dôvod panikarit...
sak skuste nejake warez forum napr. warforum.cz alebo war-forum.net atd. atd.