Potrebujem zistit kde v tomto programe sa da nastavit v akom rozliseni sa ma stranka zobrazit alebo aspon nech sa zobrazuje automaticky v strede. P.S.: stranku robim cez grafiku.
mayo: ja to myslim takoto. idem vytvorit stranku ked ju vytvorim tak mi ju v prehliadaci zobrazuje stale nalavo hore. ale chcem aby mi ju zobrazilo v strede monitora bez ohladu ci ju spustim na rozliseni 800x600 alebo 1024x768.
Tak v prvom rade Mayo> dik ya radu uy som si to kukol a je to celkom v poho (da sa to naucit ya jeden vecer), ale moj problem to nevyriesilo ale velmi mi to pomohlo a som o nieco mudrejsi
Emdi a Tommyhot: diky vyskusam to ale au ked pridem dom lebo teraz som v praci. snad to pomoze.
Inac nasiel som dalsiu vec. napriklad tu na lavej a pravej strane su v tykch stlpcoch odkazy. a chcem urobyt taky stlpec ale tak aby nebolo vidiet ten ram alebo ako to mam nazvat (ciaru ktora to deli)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nastuduj si CSS a HTML poriadne
Emdi a Tommyhot: diky vyskusam to ale au ked pridem dom lebo teraz som v praci. snad to pomoze.
neviem ci z toho nieco pochopite ale snad.
nastavit v CSS pre
body {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
a vzdy bude v strede.. ak som dobre pochopil co chces