neznasam ked maju chlapci dlhe vlasy... jedno ci len po ramena alebo za sebou taha hotovy zaves ale dredy nesu az take zle, niekomu sa fakt hodia... len mi pripadaju "spinave". jak sa to umyva??
mne dredy pripadajú také .... neviem... na škole ich má učiteľ telocviku a vyzerá to také zavšivené zablšené celé. Svrbí ma celá hlava len sa na neho pozrem. Ale inak je to fasa chlap
ja som sa rozhodovala medzi dredy a trvalou. no tak som mala trvalú a česať som sa mohla len po umytí vlasov. a keďže som mala trvalú, vlasy som si mohla umývať len raz za týždeň. sľúbili mi, že po troch mesiacoch to bude zase rovné. DVA ROKY !! dva roky sa mi tie vlasy vlnili do všetkých strán, potom som sa ich vzdala. nechcem vedieť čo by sa stalo keby som si dala dredy
Ma ich moj byvaly chlapec..Noo mne osobne sa to paci,ale neviem si predstavit ze by som to mala na hlave...A pride mi to take..Ako by som to povedala..Hmm..MOc sa mi to nepaci na cloveku starsom ako 18,19..Pretoze mi to pride skor take pubertacke. a na dospelych ludoch..Ale zasa na nektorych spevakoch je to ok..a co sa tyka umyvania?no ten moj chalan si to umyvaval vzdy samponom proti vsam..Ale ked to mala jedna kamoska a boli opekat dostala vsi..Takze to nie je sranda..Pekny den
mne sa to dost paci, ale ja by som si to na hlavu nedala, lebo si myslim, ze by sa mi to nehodila a asi je to dost neprakticke mam kamaratku v skole, co ma dredy velmi sa mi to na nej paci....ale newim si predstavit to umyvat a ona to ma az po pas
ja by som si ich kludne dal, ale asi este nemam dost dlhe vlasy... mno a toho umyvania sa tiez bojim, kazdopadne by som sa najprv poradil s niekym, kto ich uz ma...
nuz ja dredy mam uz viac ako pol roka a este nejaky ten rocik ich mat chcem... je to dost do pohody uces, absolutne nenarocny... co sa umyvania tyka, je viacero sposobov ako sa umyvaju, je to individualne. tiez zalezi na tom, ako dlho ich mate... a havede sa bat nemusite, ked sa o ne poriadne starate je to v pohode...nehovoriac o tom, ze vsi mozete dostat aj ked ddredy nemate
ak mate niekto nejake otazky k tomuto ucesu kludne mi napiste psravu a povysvetlujem co sa da
Kedysi sme doma mali dlhosrsteho jazvecika s usami az po zem, takze sa mu na tu srst na usiach chytala vsetka spina a lepila mu tu srst dokopy. Vravim, vyzeralo to 100% ako dready...
dlhe vlasy su supeeeeeeeeeeer... a este k tomu, ak su dredy, koniec, uzasne... super.... fakt sa mi to moc paci... mozno ze niekedy sa na ne odvazim aj ja... aj ked nvm, ale ozaj sa mi to moc paci...
juuj dredy...naj uces aky moze byt...a este na nejakom peknom chalanovi...hmm. =PP.....ja si ich dam teez ale az ked vlasy doRASTU...teraz este moc kratke podla mna...ale moj nazor- strasne sa mi to lubi
Chalani,ale aj holky s takym ucesom vyzeraju zaujimavo,tak inak,v dobrom zmysle,ale väcsinou z dialky ..ale ja by som si to napr.nedala,mne sa viac pacia take cernosske vrkociky
Mam par kamaratov co maju dredy. Umyvaju si ich raz za dva tri tyzdne normalnym smaponom bez kondicionera aby sa nerozplietali. Vob nevyzeraju spinavo alebo cosi podobne.. ak sa o to staraju tak nieje problem so zvieratkami No nie kazdemu dredy pristanu.. niekomu uplne, niekomu vobec Ja by som si nedala lebo nemam moc dlhe a huste vlasy no kebyze som chalan tak ich asi mam aj ja
ja som si dala spravit dready cca pred dvoma tyzdnami. je to super, akurat ze prvy mesiac sa to nemoze umyvat... tak to trochu "stekli". spi sa s tym tiez dost na nic... akoby ste mali pod hlavou 50 makkych drotov... inak som celkom spokojna
ja by som si ich chcela strasne dat urobit, len neviem ci je to vhodne. mam 22 chodim na vysku a je mi to divne ci nie som na to stara a co by na to povedali ostatni, nie rodicia ti su v pohode ani nevedia co to je ale okolie. a este ma sere ze potom sa to musi ostrihat a budem jak debil bez vlasov, preto sa pytam ako dlho to ludi asi bavi, lebo mna by to asi omrzelo skoro a este kolko to stoji.
no cize ked je dneska 21.5. 2007 takze po lete asi okolo septembr si davam spravit dredy takze vam potom poviem ake to je ale myslim si ze dredy su super vec a uces, a aj preto si ich chcem dat urobit lebo to super vizeraaa..
ja som si už raz spravil dready a moc sa mi podarili, je to uplne jednoduche a primitivne ,mal som dva ,spravene z ofiny ,potom som sa mašinkou nehal vyholiť na 1cm a len tie dready dva do ksychtu potom kvôli škole som ich musel dať dole
ahojte,vedel by mi niekto poradit?....asi pred tyzdnom som sidal spravit dready...mam spravenych zopar ale len na zadnej casti hlavy...ostatne mi bude znama dorabat tento tyzden...od minuleho tyzdna ako mi ich spravila som si neumyval hlavu ale uz sa to neda vydrzat...vraj si ich mesiac nemam umyt ale proste ja mam chut si zobrat nieake hrable a prejst si s nimi po hlave...pls poradte niekto co mam robit...mam pockat na ostatne dready,potom chvilu pockat,umyt a zahackovat alebo si to mam umyt teraz??fakt neviem a bojim sa nech sa to nerozpadne....pretoze uz mi z toho zacinaju dost vyliezat vlasy....dakujem
budeš to musieť vydržať... aspoň dva týždne ak nie už ten mesiac..lebo je možné že inaky by sa ti mohli rozpadnúť...ani nie ako rozpadnúť ale ako že by nedržali dobre...
tým že si nechávam prírodne, mám výhodu že si vlasy môžem umývať a pritom sa mi budú dredatiť pozvolna.. jedina nevýhoda je ten čas, že to trvá strašne dlho kým sa vytvoria...ale zas, to neni pre ľudí čo ma vidia často taký šok.. zo dňa na deň o trošku strapatejší
to zipper....hehe mno to je pravda ze krasu si skaredy clovek nekupi.....dnes som spravil taku vec,kupil som si v lekarni nieaky extra jemny sampon proti svrbeniu a lupinam....moja oddana matka mi to natrela na pokozku a jemne zmila vodou.....voda sa dredov ani nedotkla len trosku pri hlave...dredy boli suche len tie zaciatky trochu namocila....aky mas na to nazor?dufam ze sa nestane ta vec ze teraz ako mi budu vyrastat,nebudu sa dredit bo nad tym som uvazoval :/
Ja mam zo zadu hlavy 5 dredov uz nejaky ten mesiac a nemam s tym ziadne problemy.. umyvam si ich spolu aj s vlasami to je tak kazdy druhy den obycajnym (najlepsie zihlavovym) samponom, pravidelne si ich hackujem a su ciste.. Btw dredy nikdy nemozu byt nechutne, nechutna je ta chemia ktorou si denne nicime telo..
DREDLOCKY vyjadruju lasku ku prirode,rastafarianstvo a nesuhlas zo systemom (v niektorych pripadoch)!mne osobne sa pacia moje dredy ,,na prirodno"-to znamena,ze zo zaciatku som si len kruzivymi pohybmi suchal hlavu a tym sa mi spravili zaciatky,potom som to dochlpil rucne a nehal raast...
UMYVA sa to raz do mesiaca alebo raz za dva mesiace morskou solou alebo kokosovym mliekom alebo samponom bez kondicionera(kondicioner-zabijak dredou)...
NESVRBI TO!!!
-mozno prvy tyzden to svrbi,ale pokozka si zvykne a prestane svrbet...
to ze to ,,VYZERA SKAREDO" zavisi od majitela,niektory chcu byt odpudivy pre ludi,alebo chcu vklude sami sedet v autobuse
myva sa to uplne normalne su an to pripravky a nezijeme v roku 3 ze sa v tom chovaju blchy iked taky co si to umyje raz za 2 roky a ma zablseneho psa sa necudujem. podla mna si to da clovek ktoremu sa to paci ktoremu sa paci ten styl
ahoj. mám už asi tak4 mesiace deadlocky a mám taký problém,že mi vyrastajú. ako si ich mám dorábať? alebo neviete mi poradiť kto ich vie dorábať? vyzará to už dosť blbo a nie som už s tým až tak spokojná,ale dole ich nedám. veľmi sa mi to totiž ľúbi.napíšte mi prosím nejaké info,dik moooc
mne sa dredy velmi páčia poda mna sú také svojské a hodia sa len niektorým ludom... welmi sa mi pácia na babách ale aj ma chalanoch celkom a hlavne sa mi páčia také dredy až po pás páčia sa mi ludia čo majú dredy, lebo už na prvý pohlad vidíte, že sú iní mne by sa to asi ťažko hodilo a nedala by som si ich spravit,ale páčia sa mi nemyslím,že je o to nejak extra vela starostiii a inak som zo Zv a ak mate plls napiste mi nejaké tie kontakty,kde by sa dali spravit,za kolko a taaak alebo tí čo máte dredy, ze de ste si ich dali robit ? vopred dikiii paa
Ahoj, skoro ja..Asi tak hornú polovicu hlavy, ale celkom rýchlo sa mi to zdreadovatelo / dva mesiace nečesania/ a vyzerá to dosť prirodzene..a možno aj dobre
ahojte všetci som tu nový, ale dredy mám už na hlave nejakých 11 rokov, raz som ich už odrezal, dorástli, vši, ani iné zvieratká som doteraz nezbadal,umývam normálne, raz za týždeň,len to stráášne dlho schne, niekedy až do rána...
dredy su naj uces co moze byt umyva sa to asi 2x do tydna ako normalne dlhe vlasy ale so zriedenim nejakym bilinnym(zihlavovym, brezovym) samponom zriedenim s vodou lebo sa to zle vimiva dredy sa neumivaju len 1.mesiac- umyva sa len pokozka hlavy aby sa vlasy dobre uzamkli ked sa umyvaju...nemaozu tam byt ziadne chrobaky jedine ze by ste ich ok nekoho dostali.
11rokov dredy fuuuuuuuuuu pekne...ja som chcel minuly rok dredy ale dal som si ciro skoda ale uz som ostrihany a cakam kym mi narastu vlasy a dam si konecne spravit dredy po ktorych tuzim uz 3 roky ale prvy rok som mal problemy s mamou a potom mi 2 roky rastli vlasy no a potom som sa dal ostrihat. ale o cca rok uz budem mat konecne dredy
Dredy su super.Ja ich sice nemam ale poznam typkov ktory maju.Podla mna vyjadruju skvely styl a taku totalnu slobodu Ja si myslim ze ked je to tie dredy starane tak by nemal byt probelm stym ze su spinave alebo ze tam nieco naleze mam rada dredyyy,reggae,slnoo...a vsetko co ktomu patrii..veeej
ja mam dredy 2 dni a myslim si ze je to uplne super akurat ma trosku svrby hlava ale vraj je to len nezvyk pokozky (dufam) btw kdo chce dredy nevaahajte a makajte do kadernictva abo jak sa tomu nadava a podporte dredacku komunitu cmuk
Dready prvo rade niesu image a vyjadruju nieco proti systemu mne sa nepacia robene dready napriklad vyzeraju uplne umelo ja som zastanca pravych prirodnych dreadov a umyva sa to ako normalne vlasy len musis minut viac vody nane bo sampon ked sa nasiakne tak jeto shit......
dredy su nadherne a netradicne ...umyvaju sa ako normalne vlasy....len nie tak casto (dlho to schne) ...ja mam dredy rok a pol a je to uzasne ...rano vstanete a nemusite sa nervovat z rozcesavanim vlasov...daju sa z toho robit nadherne ucesy ...vobec to nieje tak ze uces je urceny len pre pubertiakov ...mam kamarata ktory ma 10 rokov dredy a ma ich nadherne ...vobec to nevyzera hnusne a spinavo...je to prirodny uces tak necakajte mona lisu ...
caw PLETU RASTA COPANKY z kanekalonu,chemlonu,micro rasta ,open rasta,francouzské copánky,corn rows s kanekalonem i bez něj,dready,silky dready,pseudo dready,prodlužování syntetikou,atdd jsem z OSTRAVY mohu i dojet po okolí,fotky mám zde ve fotogalerii anebo na webových stránkách muj telefon-731336391 a e-mail margherittta@seznam.cz
Ahojte! Vyrabam pseudo dready, open rasta copanky, francuske copanky a predlzovanie vlasov Bratislava a okolie AK by ste mali zaujem, pozrite si stranku www.VlasySnu.cz kde su moje vytvory.. Cenovo velmi vyhodne staci napisat na mail co mam na stranke a dohodneme sa ..
robievam dredy aj som si spravil dva...aj inym kamaratom a kamaratkam som.... spravil pokial sa viete o to starat a vieto to umyvat nebudete tam mat hmyz... ak mate niekdo niake otazky kludne sa pytajte
@mimilin ahoj.... dredy sa daju upravovat a a rozne krasne ucesy sa snimi daju stvarat .. co take?.. ako nato?.. lebo mam dredy asi po lecia.. ale nejak si ich neviem poupravovat na rozne prilezitost
@piporiska ahoj rozmyslam o pseudo dredikoch.. ale mam svoje .. prirodne..a tak neviem .. dalo by sa to nejak pridat k mojim dredom?.. nevyzeralo by to blbo?.. a údrzba by bnola rovnaka ako pri mojich alebo nieco viac?
Ahojte, robím dready, ich opravu a predlžovanie, pseudo dready, aj afro a rasta copíky aj predlžovanie vlasov ... ... Fotky môžem poslať na e-mail,s tačí sa dohodnúť, som z Prievidze
- sama mám dready na hlave a je to najvďačnejší účes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ak mate niekto nejake otazky k tomuto ucesu kludne mi napiste psravu a povysvetlujem co sa da
dredaci su super,dredy su super,ale ja si to neplanujem zadovazit (radsej)
uverejni foto
heh spoločnosť naša, plná predsudkov
budeš to musieť vydržať... aspoň dva týždne ak nie už ten mesiac..lebo je možné že inaky by sa ti mohli rozpadnúť...ani nie ako rozpadnúť ale ako že by nedržali dobre...
tým že si nechávam prírodne, mám výhodu že si vlasy môžem umývať a pritom sa mi budú dredatiť pozvolna.. jedina nevýhoda je ten čas, že to trvá strašne dlho kým sa vytvoria...ale zas, to neni pre ľudí čo ma vidia často taký šok.. zo dňa na deň o trošku strapatejší
UMYVA sa to raz do mesiaca alebo raz za dva mesiace morskou solou alebo kokosovym mliekom alebo samponom bez kondicionera(kondicioner-zabijak dredou)...
NESVRBI TO!!!
-mozno prvy tyzden to svrbi,ale pokozka si zvykne a prestane svrbet...
to ze to ,,VYZERA SKAREDO" zavisi od majitela,niektory chcu byt odpudivy pre ludi,alebo chcu vklude sami sedet v autobuse
PRE DALSIE OTAZKY MA KONTAKTUJTE.
» album.inMail.sk/... @wranaaa
5-nizza@azet.sk
o 13 dni to bude rok co sa necesem
headk-7@azet.sk
www.dreadmakersk@gmail.com .......................... 0902 076 394
WWW.RASTA4U.CZ
rodim ludom drediky pre radost takze sa kludne ozvite peniaze nechcem
- sama mám dready na hlave a je to najvďačnejší účes