@marttina ani piču sa vám nikto nenaprogramuje, nie to ešte birdz 20plus kým sa nenaučíte položiť otázku samy za seba dovtedy budete pekne tu s nama primitívama ...s divnými, slizkými a inými
ľudkovia a keď som pred pár rokmi chcel rozdeliť BIRDZ na tri (podľa veku), tak ste mi všetci pindali, že "nebudem si môcť čítať blogy od niekoho kto má menej rokov a čo keď tam bude dobrý blog "
@piter09 No ved normalne, sa Ta spyta na vek a budes pod prisahou Bohu vypisovat profil, s priamym prenosom vo Vatikane .. V pripade ateistov a ludi s inym vierovyznanim problem veliky, otazka etiky.
@drejka pôvodná myšlienka bola BIRDZ Kids, BIRDZ Teens a BIRDZ YA (Young Adults), videli by trochu rôzny obsah, niektorý by bol spoločný, niektorý by bol oddelený, a strašne veľa ľudí ma tu znieslo s tým nápadom tak som ho neriešil.
Nechapem ako to niekto môže myslieť vážne a písať @drejka že nech odíde keď podľa mňa celá táto diskusia bola vnímaná viacmenej z recesie ...či mýlim sa?@marttina
@marttina dočerta dám sa asi niekde vystaviť ! ten potlesk z Anglicka počujem až sem ! ešte aj Alžbeta mi tlieska
@drejka ja nedokážem pochopiť že tu ma niekto 18 rokov a napíše ti že ak sa ti nepáči máš odisť alebo niečo na ten štýl normálne zmýšľajúci človek by to snáď mal pochopiť
vo vojne umieraju aj nevinni.. oddelte sa.. inteligenti. okrem toho, podla mojho nazoru nie je problém v 13stich napísať do profilu že mám 20 viď BOOOM takže by to ničomu nepomohlo
@drejka problem je i mozno v tom, ze birdz aktualne podla mna ziadne pravidla nema
@tomas to som ani nevedel, ze sa birdz mal kedysi delit..
(ono mozno to bolo i preto, ze birdz bol vtedy este podstatne uzsia komunita, takze sa nechcelo.. ale to si uz vymyslam, neviem kedy si to navrhoval...)
@drejka nevedela som ze ankety zakladáš preto aby sa Ťa ľudia pýtali aký máš na to dovod. - nezávisle od neho som sa vyjadrila, tak tu do mňa neskáč a nehádž všetky decká pod 20 do jedného vreca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
este by som chcel vediet ako sa naprogramuje aby tam len 20+ mohli vstupit
@10 a co je zas toto tiez o_____O
ja som to dakedy chcel...
@ladyfox just kidding, take it easy
@owad tiez si myslim, cisty a nefalsovany.
@hyperfunebracka ty tahaj do pice
btw @tomas jeho avatar - holy kokot sa mi nezda vhodny pre tento portal.
@admin robte s tym nieco prosim vas!! dakujem.
staci takato jedna vyzva?
@kokosovyorech moja skupina a vsetci tam lezu :/:/
@drejka ja nedokážem pochopiť že tu ma niekto 18 rokov a napíše ti že ak sa ti nepáči máš odisť alebo niečo na ten štýl normálne zmýšľajúci človek by to snáď mal pochopiť
FILAJOVO-RUŽOVÁ
Čo sa týka toho, že stránka 20+, tak to by bola už druhá vec a to nech si spraví každý kto chce, keď to chce. Ale rozdelenie birdzu nie...
@tomas to som ani nevedel, ze sa birdz mal kedysi delit..
(ono mozno to bolo i preto, ze birdz bol vtedy este podstatne uzsia komunita, takze sa nechcelo.. ale to si uz vymyslam, neviem kedy si to navrhoval...)
no a ked tomas uz opovrhol tou moznostou, tak som si dovolil...
deti, utekajte sa osviežiť v potoku,
krásny dník !