Ak pod driftovanim myslis powerslide, tak nie. Maximalne vies s predokolkou rozhadzat zadok a tym sa smykat, ale kontrolovany smyk spravis jedine so zadnokolkou alebo 4x4
Rucnou brzdou tomu mozes v niektorych situaciach celkom pomôct, ale plnohodnotny drift urcite necakaj. Btw, ak nie si ozaj skuseny sofer, neodporucam to ani s autom co ma zadny nahon.
Jasne, ze da ale musis pouzit rucnu co je dost narocne ak mas zaroven zvladat pedale a jednou rukou tocit volant jak blazen.
Ked som si skusala drifty na kamosovom aute tak sme to robili tak ze na parkovisku som to rozbehla tak na 70, a ked som povedala, ze 3,2,1 tak mi kamarat zatiahol brzdu a ja som zatial tocila a pedalovala,lenze sama by som to asi nedala. Vela stastia ..inac ked si pozries youtube tak tam je to urcite aj vysvetlene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak pod driftovanim myslis powerslide, tak nie. Maximalne vies s predokolkou rozhadzat zadok a tym sa smykat, ale kontrolovany smyk spravis jedine so zadnokolkou alebo 4x4
Ked som si skusala drifty na kamosovom aute tak sme to robili tak ze na parkovisku som to rozbehla tak na 70, a ked som povedala, ze 3,2,1 tak mi kamarat zatiahol brzdu a ja som zatial tocila a pedalovala,lenze sama by som to asi nedala. Vela stastia ..inac ked si pozries youtube tak tam je to urcite aj vysvetlene
...Ale pre bežného šoféra s bežným autom sa nedá, máte pravdu. A keď už sa náhodou podarí, tak práve vtedy, keď to človek nechcel a ani neplánoval