niekedy nechápem túto (ne)spravodlivosť nášho štátu...človeka, ktorého prichytia na ulici napr. s 0,1g marihuany tak ho idú väzniť na pár rokov a prečo napr. v BA v Pentagone tam si robia čo chcú s drogami a nielen marihuanou a polícia im dá pokoj? ich pr
in my mind palace si sa dostala do siene ludí čo dostali nobelovku za mier ich hrdinskými prejavmi.... a troška sa potlačte tam... však je vas tam pokokot vela
V pentagone sa oproti zvyšku slovenska robia záťahy na dílerov častejšie.
A ak sa bojíš že ťa zatvoria tak si drogy jednoducho nekupuj. Nikto ťa nenúti.
DPČ ja si kúpim nelegálne 9mm zbraň a keď ma zatvoria tak sa budem sťažovať že tam nelegálnych predajcov čo majú samopal nezatvoria ale mňa čo mám len jednu deviatku áno to je logika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
in my mind palace si sa dostala do siene ludí čo dostali nobelovku za mier ich hrdinskými prejavmi.... a troška sa potlačte tam... však je vas tam pokokot vela
este by ma dajaky nakazeny poranil, pichol so striekackou a podobne..cely zivot v pi*i..
a takych 5kilovych fetakov by som strkal do basy, daval podmienky..
uz len z toho dovodu, ze aky su frajeri lebo hulia.. tazka frajerina
A ak sa bojíš že ťa zatvoria tak si drogy jednoducho nekupuj. Nikto ťa nenúti.
DPČ ja si kúpim nelegálne 9mm zbraň a keď ma zatvoria tak sa budem sťažovať že tam nelegálnych predajcov čo majú samopal nezatvoria ale mňa čo mám len jednu deviatku áno to je logika
@sturmer