@sugy1 áno Votviraq je silno späť, tak si zvykaj ty nicka.....a kontroluj sa, lebo ti vtak Votvirak napchá svoje ostré péro rovno do pusinky.....a rozpára ti hrtan!
poliacik-sas, sa priznal sam ze vyskusal heroin a kokain
sulik sa priznal ze viackrat fajcil marihuanu
su reci ze na stretnutiach sas niekedy nechyba kokain a sulik a spol teda si tiez obcas daju kokain.. ale k tomu sa samozrejme nemoze priznat inak by politicky skoncil a len sa to hovori.. ale ja tomu celkom verim.
fico urcite neberie drogy.. zase ako chlapce trosku rozumu no, pokial to myslis vazne.. ale v smere plno poslancov chlastaju ako hovada
@hetfield moze byt.. nech posle matovic pociatka na detekrot ci uz niekedy mal kokain v zivote.. urcite ze hej ako hovorite v takych kruhoch milionarskych je neslusne nemat pri sebe na sukromnych akciach kokain
@method akym veciam? sak poliacek sa priznal!!! aj sulik sa ku trave priznal!!! si myslis ze je to uplna kktina ze sa stretnut sulik krajcer,miskov, galko a daju si spolu lajnu kokainu?? ja si myslim ze to az take neralne vobec nie je
@hadimistr ved Sulik ho aj posielal,lebo jeho tiez obvinili ze fuka tak isiel na testy mal negativne a povedal ze nech ide aj Pociatek a uz neviem ako to dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
sulik sa priznal ze viackrat fajcil marihuanu
su reci ze na stretnutiach sas niekedy nechyba kokain a sulik a spol teda si tiez obcas daju kokain.. ale k tomu sa samozrejme nemoze priznat inak by politicky skoncil a len sa to hovori.. ale ja tomu celkom verim.
fico urcite neberie drogy.. zase ako chlapce trosku rozumu no, pokial to myslis vazne.. ale v smere plno poslancov chlastaju ako hovada
myslis ze na sk je to ine?...taky ludia podla mna v tom frcia najviac...treba na to love a to obycajny clovek ktory sa stara o rodinu nema...takze..