poznam jednu holku.... vyrastali sme spolu , rozumeli sme si perfektne. Strasne mila bola na vsetkych, dokazala by sa rozdat. vsetko bolo skvele az do toho osudneho dna ked nam do zivota vstupila osoba , ktora tuto holku pokazila. zacinalo to nevinne ,obc
Ľudia, ktorým hrozí, že sa môžu dať na drogy, alebo už na nich nebodaj sú, predovšetkým potrebujú, aby mali pocit bezpečia, istoty, pocit, že ich má niekto rád a niekomu na nich záleží. Inak môžu, žiaľ, veľmi zle skončiť.
nastala kriza prisli drogy a je to...marijuana je dobra...tvrde drogy su strasne navykove a su picovina....ale za to si moze sama, ved kazdy ma vlastny rozum
nanestastie je ovela viac hmotnych veci, ktore krivia charakter, nicia aj tych najtrpezlivejsich, najovladanejsich...ano uhadli ste, kralovsku korunu pre "peniaze", ktore kazdym dnom uvrhnu tisice ludi do pokryteckych zlocinoch, uskokoch, zlych myslienok a daslich zverstiev...peniaze su filozofia sama o sebe!
droga je najme fyzicky devastujuci prostriedok, aj psychicky, siahaju na ne absolutni neznalci amaterski, urcite nie su hned chudaci, alebo naopak, kseftari mafiani a dalsia haved, to su chudaci
mal si napisat radsej co brala, lebo pchat vsetko do jedneho vreca je blbost..drogy nezmenia ludi na chudakov..hacko,pervitin ano..ale nie vsetky drogy
azel vidim ze si humanne zalozeny clovek co si na tebe vazim ale realne nebolo by lepsie takeho cloveka kopnut do prdele ? jedna vec je chciet prestat ano vtedy pomoze laska zazemie pomoc bliznich ale ludom ktori nechcu prestat pomoze len ked ich hodis do studenej vody a naucia sa plavat sami...
to halabala - je to nieco na technom. strasne rychla frekvencia uderov. podla mojho nazoru az prilish agresivny..sle ludomsa paci/...
co sa tejto temy tyka.. tiez si myslim, nie je droga ako droga a je taktiez aj rozdiel, kedy si ju clovek da.. iste su chudaci ..bol tu aj nazor hacko a piko stym maximalne suhlasim.. treba aj vediet ze drogy su tu od vzniku ludstva, nehovorim preto ze by ich mali ludia brat..ale mali by si uvedomit ze nie z kazdeho sa stane troska a zlodej
oo btw..co si myslite kto fukne kokain? je to predsa droga bohatych..
Ďakujem, Typek. No vieš, závislí ľudia už potom ani nemajú vlastnú vôľu, čo sa týka drog, takže najlepšie je mať rozum a nezačínať... Samozrejme, to sa ľahko povie, každý sa môže ocitnúť v situácii, keď si dá... To by bolo na dlhú diskusiu.
Ale zase kopnúť do prdele niekoho závislého sa mi zdá trocha kruté. Čo ak by som ním bol náhodou ja? Potom by mi zostávalo už len zomrieť...
drogy zmenia ludí na chudákov? viete o čom tu točíte? v tomto s vami nemožem suhlasiť !
Pomocou drog sa dá pochopiť velmi vela, veci,ktore si človek čo to neskúsi ani neuvedomí. A aj po prvom "koláči" sa dá pochopiť, že čo je to závyslosť. hoci len psychická, ale o to horšie.
ale späť k tomu, že sa da pochopiť velmi vela... tak drogy v sebe skrývajú niečo, čo je nevysvetlitelné. možno si budete myslieť, že som nejaka feťáčka alebo čo, ale nie je to tak. Skusila som, stačilo mi. a neodsudzujte ludí, čo "drogujú" .. no čo,nekto pije, niekto fajčí a niekto droguje.. a vlastne každy kto je na tomto svete droguje.. ak niekto nesuhlasi, nech napíše
Sent, to iste mam aj ja teraz ale uvedomil som si to az po mesiaci, kazdy den som sparseny ako debil, uz nechcem ale aj tak si da m dobre sa pritom zabuda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ľudia, ktorým hrozí, že sa môžu dať na drogy, alebo už na nich nebodaj sú, predovšetkým potrebujú, aby mali pocit bezpečia, istoty, pocit, že ich má niekto rád a niekomu na nich záleží. Inak môžu, žiaľ, veľmi zle skončiť.
Ach :'
Zacal som s drogami, ked mi skoncil polrocny vztah. Uvedomil som si to az nedavno..
A skoncil som s drogami (nie uplne, len som ich dost obmedzil) ked som znovu nasiel lasku.
Ano, mas pravdu.
Je to picovina, ale ked san iekto citi zle, tak siahne aj po takychto veciach a potom je este horsie
droga je najme fyzicky devastujuci prostriedok, aj psychicky, siahaju na ne absolutni neznalci amaterski, urcite nie su hned chudaci, alebo naopak, kseftari mafiani a dalsia haved, to su chudaci
co sa tejto temy tyka.. tiez si myslim, nie je droga ako droga a je taktiez aj rozdiel, kedy si ju clovek da.. iste su chudaci ..bol tu aj nazor hacko a piko stym maximalne suhlasim.. treba aj vediet ze drogy su tu od vzniku ludstva, nehovorim preto ze by ich mali ludia brat..ale mali by si uvedomit ze nie z kazdeho sa stane troska a zlodej
oo btw..co si myslite kto fukne kokain? je to predsa droga bohatych..
Ale zase kopnúť do prdele niekoho závislého sa mi zdá trocha kruté. Čo ak by som ním bol náhodou ja? Potom by mi zostávalo už len zomrieť...
Pomocou drog sa dá pochopiť velmi vela, veci,ktore si človek čo to neskúsi ani neuvedomí. A aj po prvom "koláči" sa dá pochopiť, že čo je to závyslosť. hoci len psychická, ale o to horšie.
ale späť k tomu, že sa da pochopiť velmi vela... tak drogy v sebe skrývajú niečo, čo je nevysvetlitelné. možno si budete myslieť, že som nejaka feťáčka alebo čo, ale nie je to tak. Skusila som, stačilo mi. a neodsudzujte ludí, čo "drogujú" .. no čo,nekto pije, niekto fajčí a niekto droguje.. a vlastne každy kto je na tomto svete droguje.. ak niekto nesuhlasi, nech napíše