som fajčiar, čokoládu mám rád, kávu vcelku tiež, v kombinácií s cigou najviacej, alkohol občas vie byť príjemný ale nejak extra ma k nemu nezvykne ťahať lebo mi ten stav ničím nie je zaujímavý, tráva je super, pohodová a hrozne inšpiratívna, extáza by bola super spolu s niekým s kým by sa maznalo, a lsd bolo veľké sklamanie, všetci okolo mňa poletovali vo vzdialených fraktálových svetoch a mne len bolo nervózne na solare že som nevedel či sa chcem hýbať, alebo nehýbať, vykrikovať alebo byť ticho, alebo čo... proste to bola len taká podivná nervozita.
...čiže zo zoznamu vecí čo chcem skúsiť už zostali len lysohlávky, ale tých sa trošku bojím.
Drogy sú strašne široký pojem Ale o tých ilegálnych chemických by sa mohlo viac zisťovať a robiť viac výskumov, tak ako sa robí o drogách, ktoré vám predpíše lekár...
depends. alkohol už nemusím.
materské mliečko tiež nie.
ani nikotín, veľmi.
ani kanabinoidy, veľmi.
ani kofeín, veľmi.
ale stále milujem závislosti.
a občas experimentujem s inými drogami.
milujem ludi ktori povedia ze trava nikdy ale alkohol a cigarety su v pohode (piju po vikendoch a fajcia) to je pre mna nepochopitelne ... a moj postoj k drogam ? zijeme len raz
@midnight z mojich zážitkov s omamnými látkami hodnotím psylocibín ako najúžasnejšiu vec, s ktorou som kedy obcovala, tak za seba ti schvaľujem lysohláfky, neboj sa ich
no aký? drogy sú omamné látky ktoré menia stav tradičnej mozgovej činnosti a poupravujú vedomie + sú návykové
z toho logicky vychádza že drogy nie sú dobré ale zase treba bližšie špecifikovať konkrétne látky ... napríklad také víno si dám rád, alebo kávu ... s rozumom a potom nie je problem :-S
In general ma zaujima drogova kultura nazvime to, druhy latok, sposoby uzivania, ucinky, kvalita, vyroba, distribucia. Mam velmi zaujimavu search historiu vdaka tomuto
Osobne mam neprijemne pocity z ludi pod vplyvom niecoho, co som ja vtedy neuzila, to sa tyka aj alkoholu.
Mam kladny vztah k nikotinu, kofein uzivam v tabletkach dost casto, a kedysi k liekom na predpis, hlavne psychofarmakam.
Nic synteticke ilegalne by som si nedala, lebo mam nizku mienku o vyrobnych postupoch kdejakych varicov
Jedna zla skusenost s marihuanou stacila, lutujem.
každý nech si robí čo chce kým neubližuje druhým, som za legalizáciu všetkých drog :ehm:
osobne sa nebránim káve, čokoláde, cigaretám, alkoholu ani tráve, no na ničom z toho nie som závislá a neovláda to môj život vôbec. (okej, čokoláda možno ale asi sa to už zlepšuje)
Alkohol, cigarety a ganja raz za čas neuškodí a je normálne, že človek sa potrebuej aj odreagovať ...nič s mierou a v primeranom množstve neškodí zvlášť keď si stále uvedomujem, že nebudem na ničom a na nikom závislá....a tak by to malo podľa mňa byť.
kavu som po roku zacala zas pit nedalo sa...
s fajcenim som chcela skoncit ale aspon som ho obmedzila
s alkoholom som v poslednej dobe tiez dost zacala zas
a jointa si dam raz za cas
takze tak, vsetko su to take tie lahsie a bezne dost drogy takze sa necitim ani nejak blbo :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ostatné som neskúšala, ale chcela by som skúsiť extázu. Raz, možno. Uvidíme.
...čiže zo zoznamu vecí čo chcem skúsiť už zostali len lysohlávky, ale tých sa trošku bojím.
drugs don´t work
materské mliečko tiež nie.
ani nikotín, veľmi.
ani kanabinoidy, veľmi.
ani kofeín, veľmi.
ale stále milujem závislosti.
a občas experimentujem s inými drogami.
z toho logicky vychádza že drogy nie sú dobré ale zase treba bližšie špecifikovať konkrétne látky ... napríklad také víno si dám rád, alebo kávu ... s rozumom a potom nie je problem :-S
Osobne mam neprijemne pocity z ludi pod vplyvom niecoho, co som ja vtedy neuzila, to sa tyka aj alkoholu.
Mam kladny vztah k nikotinu, kofein uzivam v tabletkach dost casto, a kedysi k liekom na predpis, hlavne psychofarmakam.
Nic synteticke ilegalne by som si nedala, lebo mam nizku mienku o vyrobnych postupoch kdejakych varicov
Jedna zla skusenost s marihuanou stacila, lutujem.
Tolko asi.
drogy sú dobré, len ľudia sú jebnutí.
osobne sa nebránim káve, čokoláde, cigaretám, alkoholu ani tráve, no na ničom z toho nie som závislá a neovláda to môj život vôbec. (okej, čokoláda možno ale asi sa to už zlepšuje)
A nechápem z kade to tí ľudia majú.
A že im to spoločnosť toleruje.
s fajcenim som chcela skoncit ale aspon som ho obmedzila
s alkoholom som v poslednej dobe tiez dost zacala zas
a jointa si dam raz za cas
takze tak, vsetko su to take tie lahsie a bezne dost drogy takze sa necitim ani nejak blbo :ehm: