mne to vždy spôsobilo akurát to, že som potom nevládala zjesť celú večeru, len ma bolel žalúdok. Odkiaľ sa preboha vzala tá historka o zlatom prasati, to platí len na deti.
Nie,
ale najviac ma zarazilo, keď som sa rozprávala s kamarátkou a keď som spomenula že u nás je vianočnom stole aj bravčové tak bola úplne mimo, lebo na Vianoce sa nemá jesť mäso... a pýtam sa jej že šak jedia ryby..a ona že to je inéé, to kreťania berú inak no neviem, podľa mňa zviera jak zviera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
podľa mňa nie je dobré sa vyhladovať a potom prejesť, veď Vám bude zle :/ , nemám rada tento sviatok ani nič .. takže ...
ale najviac ma zarazilo, keď som sa rozprávala s kamarátkou a keď som spomenula že u nás je vianočnom stole aj bravčové tak bola úplne mimo, lebo na Vianoce sa nemá jesť mäso... a pýtam sa jej že šak jedia ryby..a ona že to je inéé, to kreťania berú inak no neviem, podľa mňa zviera jak zviera..