raz a strasne som sa zlakla.. bola to siva postava, normalne ako ludska, mala rysy tvare ale napr. nemala oci, len take jamky na ne.. ani pery, len tak vytvarovanu hlavu ze su tam akoze aj pery.. aj tvar nosu, ale nemal v nom dierky a tak.. ale to nebol celkom duch
ked som bola mala som videla pravidelne "duchov" a stale ked sa opytam mami ci to bola pravda lebo si pmatam nejake divne veci z toho že vychadzali zo spalne a z vchodovych dveri a matka ich zahnala krizom no a stale ked sa jej to opytam ci to je pravda tak mi tak divne odpovie že hej tak neviem či sa mi to snivalo a jebe mi alebo je to fakt, ale male deti to ževraj ešte vidia
Myslim si že ludia su až priliš zaťažení pozemským životom aby videli niečo čo im bije aj rovno do očí. Mala som už pocit že som citila, videla, počula ale račej som sa tvarila že nič nevidim. Jeden ma dokonca zobudil. Čitala som na nete deniky chalana ktory kvoli tomu skončil na psychiatrií a doteraz sa nevie či t bolo len v jeho hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja som strašný posera čo sa tohto týka :/