Ahoj , zaujíma ma či veríte v duchov mágiu resp. čo si o tom myslíte . Či si myslíte že sa mágia pretína s kresťanstvom a tak... ja už som videla stovky filmov a prečítala desiatky kníh o týchto veciach a zdá sa mi že mi to konečne všetko do seba zapadá
@kajooooooooooooooooooooooooooo
s tým názorom, že cirkev je "nastroj diabla" by som takmer súhlasil...
vysvetlenie
Cirkev svätá je postavená ne Petrovej skale, ktorú založil Ježiš Kristus na zemi a všetci kresťania tejto zeme žijú v tomto cirkevnom spoločenstve...
dnešný pápež, ktorý razantne presadzuje modernizmus dostáva cirkev do polohy, ktorá ruší všetky zaužívané tradície, zákony a ustanovenia pápežov pred II. Vatikánskym koncilom, dnes sa už otvorené hovorí, že cirkev ovládli Slobodomurári a tu je platný tvoj názor, že sa stáva nástrojom diabla...
smutne na tom je, že sa to "antikristovi", ktorý onedlho príde na svetovú scénu aj podarí, vlastne sa už aj niektoré veci dejú..
napr. manželstvá homosex. a lesbických párov, potraty, jednotné celosvetové náboženstvo...
sú ľudia, ktorí sú na druhý svet senzitívnejší. Ja verím v duchov a verím, že existujú ľudia, ktorí vedia s nimi komunikovať.. kedysi som k tomu trochu skĺzla no poslednú dobu dosť empiricky otupievam.... duchovia sú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a mam 100%nu pravdu
ja som vždy hovorila že stará Pobežalová, čo furt všetko požaluje farárovi lieta na metle a nikto mi to neveril
s tým názorom, že cirkev je "nastroj diabla" by som takmer súhlasil...
vysvetlenie
Cirkev svätá je postavená ne Petrovej skale, ktorú založil Ježiš Kristus na zemi a všetci kresťania tejto zeme žijú v tomto cirkevnom spoločenstve...
dnešný pápež, ktorý razantne presadzuje modernizmus dostáva cirkev do polohy, ktorá ruší všetky zaužívané tradície, zákony a ustanovenia pápežov pred II. Vatikánskym koncilom, dnes sa už otvorené hovorí, že cirkev ovládli Slobodomurári a tu je platný tvoj názor, že sa stáva nástrojom diabla...
smutne na tom je, že sa to "antikristovi", ktorý onedlho príde na svetovú scénu aj podarí, vlastne sa už aj niektoré veci dejú..
napr. manželstvá homosex. a lesbických párov, potraty, jednotné celosvetové náboženstvo...
bol som svedkom jeho prítomnosti a aj ďalších pre človeka nepochopiteľných udalosti...