nevie,hej aj hej... » videoalbumy.azet.sk/chernobyl-ghost... a a este mam jeden dovakaz,asi pred 1 a pol rokom nam umrela susdka(velmi mila pani) a bola tesne pred skonanim pri nas lebo jej bolo zle a cakala na syna nech ju odvezie do nemocnice,mama jej urobila kavu a nieco jej zohriala v mikrovlnke(neviem asi nieco zjest)...a po tom asi take 3tyzdne (myslim po smrti) mama isli zohriat segre caj...zrazu sa jej zacala vipnit konvica a potom aj mikrovlne....a rano mi o tom povedla...a aby to nebolo malo potom sa jej o tom aj snivalo...
Duchovia su realne bytosti ktore sa skladaju s energie, ako vsetko okolo nas. Kazda ziva ci neziva vec je vo svojej vnutornej podstate zlozena s energie. Ludsky mozog tvori aj elektircky vyboj cize je to jeden s elementov ktore tvoria nase telo. Kazda mysel je informacia - energia - ak ludske telo umrie teda len telesna schranka neznamena to to, ze tato energia -( nasa dusa ) umrie s nim energiu nemozno vytvorit ani znicit ta je tu aj bude navzdy. Ja osobne mam skusenosti s duchmi nieje to vobec take ako nam to premietaju na filmovom platne to je len nieco vymyslene. Su ludia ktory su skepticky voci timto realnym skutocnostiam, ze nieco take moze byt - exsistovat no su aj ludia ktory uz mali zazitok s energiami, alebo abnormalnimi formami ktore boli pre nich zaevidovatelne alebo viditelne a nazvali ich duchmi. Ja som napriklad raz vnoci asi tyzden po tom co mi zomrela starka vstal z postele na akysi buchot trebalo mi ist aj na toaletu co v noci vobec nechodievam. Vstal som teda s postele a citil som akisi prievan aj ked viem ze boli okna zavrete. Pred tim ako som otvoril dvere na svojej izbe som zacul akysi buchot. Hned som podla zvuku zaevidoval ze to ide s kuchyne a boli to zaluzie akoby ich niekto vytahoval a pustal volnim padom dole. Bol to taky zvlastny pocit. tak som teda otvoril dvere na izbe ze sa idem pozriet co to je, ale prestalo to zazol som v kuchyni svetlo a nic som tam nevidel ale zaluzie boli vytihnute do polovice okna co nikdy neboli pretoze sa s nimi od novoty nic nerobilo. tak som ich spustil a isiel som na toaletu. V kuchyni som zhasol svetlo a ako som presiel do chodby zbadal som postavu v nielej nocnej koseli. Zostal som strpnuty lepsie som sa pozrel a bola to starka usmiala sa a a pomaly ako stvorena s akehosi hmlysteho oblaku sa rozplynula do priestoru. Toto bolmoj posledny zazitok s duchom. Na moje pocudovanie som bol kludny a zaspal som velmi rychlo. Rano som to rozpraval sestre a aj ona ju videla za oknom tiez v podobnom zneni az na to ze ju zobudili zas vypinace od svetiel. Verte ci nie mozem len potvrdit ze na tomto svete jestvuje vela veci ktorym nemrozumieme resp. sme sa snimi nestretli preto sa ich bojime alebo na ne neverime.
Moj brat pracoval pred par rokmi v Britanii Bzvali spolu s robotnikmi v takom starom asi 600 rocnom dome, ktore oni nazyvaju manor. Raz po polnoci jasne poculi na povale kroky a kedze v strrede povaly bol tram , niekto o ten tram zakopol, pretoze sa to dalo z pocutia krokov vydedukovat. Ti robotnici neboli ziadne padavky, ale poriadni chlapi a pocas pocutia krokov zostali akoby prikovani v posteliach a nemohli sa ani pohnut, ako by mieco vysalo z nich energiu Toto sa viackrat opakovalo a nakoniec zavolali knaza Prisiel anglikansky duchovny a manor vysvatil svatenou vodou. Kroky sa viac neopakovali. Domaci hovorili, ze tam strasil duch nestastneho obyvatela, ktory po smrti bludil a nemal pokoja. V manore sa vraj stali ohavne ciny Okrem ineho aj incest- krvismilstvo a zopar vrazd. Svojmu bratovi absolutne doverujem nemal nikdy sklony na tuto temu fantaziro9vat a ani len rozpravat Vzdy bol skor clovekom riadiacim sa vlastnou racionalnou logikou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak chces tak sa podel o svoj nazor v tejto diskusii
» www.birdz.sk/forum/skusenost...
je tam aj odkaz na anketu tak sa do nej mozes zapojit
nieco ma stale zenie dopredu za tymito vecami a neviem si vysvetlit preco... takisto som zacal vyhladavat taketo miesta...
k téme: neverím, ja viem
inac vobec...je to kktina co si vymysleli ludia podobny vesticiam a americanom ktori videli vsetci do jedneho UFO...
S pozdravom H350 BLACK