Ahojte,zaujímalo by ma aký máte názor na tieto veci,veríte tomu?alebo iba niektorým z nich?, ak máte nejaké príhody čo sa Vám stali,prípadne niekomu z vašeho okolia sem s nimi
Aj trochu verím. Aj sa mi čosi stalo.
Ale veľmi veľa vecí sa dá logicky vysvetliť. A často krát, za to môže naša hlava A my potom tá halucinácia je tak skutočná, že nevieme rozlíšiť rozdiel
Ja som sa mala stretnut s priatelom a videla som ho prechadzat cez ulicu presne tak obleceneho ako bol v skutocnosti, ale potom som ho nevidela, tak som mu volala ze kade to ide a on tam este nebol
neviem ci som to dobre sformulovala a ci tomu pochopite, sorki
Neverím žiadnym báchorkám... za celý môj život som nič v tomto duchu nevidel ba ani môj otec. Jedine môj dedko tvrdil jednu príhodu že keď zomrel jeden člen z ich vtedajšej rodiny tak že niečo strelilo v komíne a potom vedeli že sa niečo zlé niekomu z rodiny prihodilo... ale podľa mňa je to blud čo si starí ľudia s bujnou fantáziou vymysleli.
Verím aj ked možno nie všetkému. Celý tento svet je vlastne paranormálny jav. Ked si zoberieme že naša planéta sa vznáša v akejsi čiernej hmote o ktorej dokopy nič nevieme tak prečo by som neverila.
Hmmm verím, že je možné, aby ľudská myseľ niečo takéto vytvorila, nie len ako svoju predstavu, ale aj ako nejakú "stopu" z ktorej môže byť duch, znamenie, alebo proste nevšednosť, ale nemyslím, že za to môže nejaké nadprirodzene, skôr vedecké sféry, do ktorých ešte nikto nenačrel.
Áno, verím. Táto téma je tu už toľkokrát, že ma môže z nej rovno jebnúť. Takže ti jebem celé písanie o tom, kedy a kde sa mi čo stalo, popozeraj sa po iných fórach. Bodka, koniec.
ja som sa nad tym zamyslal hej, a taka zaujimavost, hral so isty sport, v siedmom rocniku na ZS sme isli na turnaj do CR a som si hovoril celu cestu v autobuse ze strasne chcem byt najlepsi strelec toho turnaja, ze potom uz nic ine nechcem v zivote(mal som 12!!!ˇ) rokov, stalo sa, bol som tym najlepsim strelcom a od tej doby ubehlo 9 tokov a v podstate cely moj zivot je na picu, bol to dovtedy moj najvacsi zivotny uspech, odvtedy sa tomu nic ani len nevyrovnalo , cely moj zivot ide dole
inak v LOTE zacinaju byt paradne jackpoty, 800 tisic eur v jednom tahu a 1 milion eur v druhom.. neda sa nejako obatovat dusa diablovi aby som vyhral ten jackpot???
s timito hovadinami sa plasia male deti aby posluchali ale viacere su poblaznene v dospelosti ze ked uvidia tien uz je to duch atd.toť vse ,slaba chora mysel nachylna si vymyslat.a este 100 krat opakovana loz sa stava pravdou,takze ked par ludi videlo nieco nadprirodzene {aspon si to myslia} tak sa to rozsiri jak mor a uz je to pravda
verím tomu že naša kapacita a možnosť vnímania reality nie je až taká dokonalá aby sme dokázali všetko pochopiť,ale jednoducho, platia tu zákony ktoré už máme celkom fajn naštudované (aj keď samozrejme existujú veci na ktoré nemáme odpoveď) ale základy zvládnuté máme, dá sa teda hovoriť o tom že, svet funguje na nejakom logickom základe ktorý je neustále v procese, a každá jedna vec ktorá sa udeje sa dá fyzikálne definovať a má svoj zmysel ...
to ako spoločnosť a ľudia vnímajú paranormálne javy, duchov atď, je podľa mňa hlúposť, nehovorím a nechcem presviedčať ľudí čo videli duchov a démonov že to nevideli to nie, len tvrdím že to nieje to za čo to považujete ... všetky tie báchorky a rozprávky o definíciach týchto bytostí sú síce pekné ale strácajú svoj zmysel práve keď narazia na bod v ktorom nemajú už logiku a teda nemajú základ vo fyzikálnom prostredí ...
verím teda že sú veci ktoré idu mimo nás a vždy pôjdu (máme svoje obmedzenia) ale verím tomu že to za čo ich máme je blud, takže či verím popísaným veciam? tak ako ich vnímajú ludia? ... neverím
verím zákonom a tomu že nie sme dokonalí ale odmietam veriť blbostiam
myslím si v prvom rade, že si všetko privolávame svojimi myšlienkami. kedysi strašne dávno som verila na duchov atď a prisahala by som, že som ich aj videla (ťažko povedať, či to bol výplod fantázie alebo nie).. čím som ale bola staršia tak tým viac ma to opúšťalo. teraz na tieto veci vôbec neverím. viem, že je niečo "nad nami", nech si to každý nazve ako chce.. či už boh, či nejaká sila. ja verím v tajomstvo, v myšlienky a dúfam, že funguje aj karma ešte verím v reinkarnáciu(ale asi skôr preto, lebo nedokážem prijať fakt že zomrem a už nikdy nič nebude) ale duchova/démoni ..to nie a napríklad myslím, že aj ezoterika má čosi do seba, len som neni moc zasvätená
verim, osobne skusenosti (nechce sa mi rozpisovat o svojich), ale napisem o babkinej ... pred 2 rokmi nahle zomrel moj dedko, den pred pohrebom sa babke snival sen.. kde dedko ku nej prisiel a zacal na nu kricat, ze mu je strasna zima na ruky.. ked sme prisli do domu smutku, povedali nam, ze dedkove ruky sa primrzli k chladnicke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale veľmi veľa vecí sa dá logicky vysvetliť. A často krát, za to môže naša hlava A my potom tá halucinácia je tak skutočná, že nevieme rozlíšiť rozdiel
98% birdzákov potvrdí moje slová
neviem ci som to dobre sformulovala a ci tomu pochopite, sorki
verím tomu že naša kapacita a možnosť vnímania reality nie je až taká dokonalá aby sme dokázali všetko pochopiť,ale jednoducho, platia tu zákony ktoré už máme celkom fajn naštudované (aj keď samozrejme existujú veci na ktoré nemáme odpoveď) ale základy zvládnuté máme, dá sa teda hovoriť o tom že, svet funguje na nejakom logickom základe ktorý je neustále v procese, a každá jedna vec ktorá sa udeje sa dá fyzikálne definovať a má svoj zmysel ...
to ako spoločnosť a ľudia vnímajú paranormálne javy, duchov atď, je podľa mňa hlúposť, nehovorím a nechcem presviedčať ľudí čo videli duchov a démonov že to nevideli to nie, len tvrdím že to nieje to za čo to považujete ... všetky tie báchorky a rozprávky o definíciach týchto bytostí sú síce pekné ale strácajú svoj zmysel práve keď narazia na bod v ktorom nemajú už logiku a teda nemajú základ vo fyzikálnom prostredí ...
verím teda že sú veci ktoré idu mimo nás a vždy pôjdu (máme svoje obmedzenia) ale verím tomu že to za čo ich máme je blud, takže či verím popísaným veciam? tak ako ich vnímajú ludia? ... neverím
verím zákonom a tomu že nie sme dokonalí ale odmietam veriť blbostiam