no takze som deviatak a vo vedlajsej triede su v pohode baby...chodim von s tou vedlajsou triedou s chalanmi aj s babami a jedna baba sa my paci je pekna je proste nadherna ale neviem ci sa jej to mam opitat lebo vyzera ze povie NIE a potom je tam este jw
povedz to jednej a ked it povie nie tak ju predbehni a dostan sa k tej druhej skor ako ta prva...je to chaoticke...pomenujme ich radsej aby sa tu dalo vyjadrovat prva je filomena a druha je gertruda...take pekne mena som vybral krajsie ako prva a druha
waw zatial 5 rovnakych nazorov....cakaj a az raz zistis, ze ktora to ma byt na 100% tak vtedy mozes nieco zacinat, zatial nevidis co je podstatou vztahu...
peterkoo ocuvaj jedna neni filomena a druha neni gertruda tvoja mati je filomena robim si srandu jak aj ty...k veci ja so to napisal ze su pekne ale oni obydve su v pohode ze neni su sproste alebo tak chapes?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov