caute, na notebooku mam zrejme dve graficke karty, Ati radeon hd7420g 512mb, ju pouzivam vzdy zrejme a dneska som v ati catalyst controlnom centre objavil ked som klikol na informacie ze v NT je aj druha graficka karta pri ktorej bolo pisane Ati radeon hd
Pravý klik keď spúšťaš hru a ikonka spustiť s grafickým procesorom a to že máš 2gb grafiku nemusí znamenať, že ti všetko pôjde na najvyššie. Je to proste notebook.
jasne viem ze mi to pojde na najvyssie, ked budem doma skusim ten graficky procesor... na sto percent tam ma byt napisane pustit s grafickym procesorom?
ja mam MSI GE 70 a funguje mi tak, ze mam Intel HD4000 / a nVidiu GT650M ... pri malej zatazi si to slape na Intelackej, akonahle zapnem hru tak sa mi to automaticky prepne na nVidiu (ntb mi to signalizuje diodou TURBO, co znamena ze je v prevadzke vykonnejsia grafika)...
v mojom pripade sa jedna o "inteligentne" prepinanie medzi kartami, ja ho ovplyvnit nijako nemozem.. je to skratka SW vec..
@tomik51 ja mám HP ProBook 4730s, jedna grafika je vstavaná Intel HD 3000, druhá je nejaká radeonka, a mal som dosť problém s ovládačmi, lebo existuje len jeden konkrétny robený v spolupráci HP a ATI ktorý je presne pre túto konfiguráciu a tento book. V Catalyst control centre mám tiež to prepínanie, mal som ho nastavené na automatické ale príliš nefungovalo, tak som to potom prepínal ručne, a po určitých zblbnutiach a niekoľkonásobných reinštaláciach ovládača po upgrade na win 8 to... povedzmeže funguje, akurát si CCC o radeonke myslí že je to tá vstavaná slabšia, čiže v tom prepínaní sú označené naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
v mojom pripade sa jedna o "inteligentne" prepinanie medzi kartami, ja ho ovplyvnit nijako nemozem.. je to skratka SW vec..