1. No na to mam rozne dovody, bud ma ten blog hned na zaciatku naozaj zaujme, alebo ma zaujima uz len preto, ze ho napisala ta ktora osoba, alebo ho citam len preto, ze chcem pridat komentar, aby som trocha potesila autora (niekedy napriklad vidim blog, ktory mi pride velmi pekne napisany, taky vymakany, ale povedzme ze mna ta tema nudi, ale aj tak si to precitam, aby som napisala komentar, lebo si myslim ze si to ten blog proste zasluzi).
2. Bud preto, ze ma to zaujme natolko, ze hned mam k tomu co povedat, alebo len preto, aby autor vedel ze som ten blog citala
1. Lebo je dobré nielen nájsť ľudí s podobným zmýšľaním, ale aj sa oboznámiť s absolútne odlišnými názormi, o ktorých si utvorím SVOJ názor a zásadne aj pripíšem komentár, lebo
2. to považujem za prejav úcty voči autorovi/ mi jednoducho nejde nevyjadriť sa k tomu (z pozitívneho i negatívneho hľadiska...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2.lebo som komunikativny clovek,presadzujuci vlastny nazor...
2. vyjadrujem pocity
2 Lebo autor si to zasluzi.
2. Preco nie?
2. Bud preto, ze ma to zaujme natolko, ze hned mam k tomu co povedat, alebo len preto, aby autor vedel ze som ten blog citala
A?
2. lebo sa nudim
2. vacsinou nepisem komentare, iba vynimocne...
2.lebo sa rad sprchujem
staci??!
2. Lebo je tam napisane, napíš komentár, autorovi to urobí radosť... O čmo síce pochybujem, ale keď ma vyzývajú..
lebo je to jedna z mojich zasad
2. ak ma blog ovplyvní, zaujme, poučí, rozosmeje, rozplače, tak komentárom dám najavo svoj názor
(či už píšem negatívny alebo pozitívny komentár)
2. Lebo chcem autora/ku potešiť
2 lebo chcem dat svoj nazor
2. Aby som autora potešil že nepísal nadarmo.
2) Komentujem, ak je čo skomentovať.
2.) pretože kritika...čo nemusí byť len negatívna posúva vpred tá pozitívna vždy autora poteší a vyjadrujem svoj názor
2. to považujem za prejav úcty voči autorovi/ mi jednoducho nejde nevyjadriť sa k tomu (z pozitívneho i negatívneho hľadiska...)
2.lebo men samej nie je velmi prijemne ked mi k blogu nikto nepridá názor...preto ich ja dávam iným