@2 tak ale ked neviem o čom by som tak blogy písala je to dosť ťažké lebo potom zase budú komenty typu toto je blog odveci alebo oničom a tak a to moc nepoteší človeka,.,. :/ teda mne to príde dosť blbé ked niekde tak zbuzeruje niekomu aj diskusiu je to dosť sprosté pre zakladatela potom,.,.
@pawlo ale ved mne nejde len o status ja som toho názoru ako ty že sme si tu rovnocenný a jednoducho páči sa mi tu aj to že sa tu dá diskutovať aj na rôzne témy a vyjadrovať si vlastný názor to som nexela aby to vyznelo tak že si zakladám len na statuse,.,.
Čim viac priateľov tým lepší status... Proste je to jediná vec, ktorú nemôžeš ovplyvniť... Napríklad Blogy môžeš písať, ale... Tie budú hlúpe, ale napriek to mu ocenené lepším statusom... To je mi riadna hlúposť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. ja si pozriem skoro kazdu webku.. hlavne tych ludi, ktori sem casto prispievaju a tak chcem o nich zistit nieco viac
napadol ma slogan pre birdz: Prezentuj sa, pis, diskutuj..hehe
btw aj mna stale bavi menej sem chodit
moj nazor...
Čim viac priateľov tým lepší status... Proste je to jediná vec, ktorú nemôžeš ovplyvniť... Napríklad Blogy môžeš písať, ale... Tie budú hlúpe, ale napriek to mu ocenené lepším statusom... To je mi riadna hlúposť...