nie pre boha .. raz som mal strašne nervy na frajerku lebo to urobila ... a prečo ? lebo mala komplikovany vzťah s otcom a musela mu vždy dvihnuť mobil keď volal ... no a zhodou smoly sme mali sex ... (nie že by som prestal D ale to už je o niečom inom hh) ... ale potom sme sa o tom bavili lebo mi to vadilo a odvtedy sa to už nestalo ... ale telefonat počas sexu ? podľa mňa s človekom nieje niečo ok keď sa take niečo deje
@melancholik Tak potom nie som ok Ja neviem, ja nedokážem nezdvihnúť telefón keď zvoní. Môže to byť hocičo súrne a jednoducho by mi to celý sex vŕtalo v hlave a nič by som si neužila z toho. Radšej pauznem na sekundu, zdvihnem, opýtam sa, či je to niečo súrne, lebo mám niečo dôležité na práci a ak nie tak poviem, že zavolám neskôr a dám tichý režim. Pokračujem následne v sexe Je to ok podľa mňa...
@paulieevans tak sex vacsinou netrva dve hodiny (vacsinou) ... podla.mna je skor na mieste si zariadit nerusenie...a venovat sa partnerovi bez yoho aby si riesila nejaky telwfon alebo nieco ine...co ja viem..aj to pauznutie, si proste uz hladinou ,,niekde,, potom stopnes vezmes hovor riesis veci uplne mimo s inym clovekom a potom pokracujes v sexe? to je fakt divne a podla mna nevhodne ... nieze by sa mi tazko potom uz len na yo nemyslelo ale by som bol proste ,,vyruseny,, a nejaka ta chut pokracovat by uz asi odisla ( ano chut nukdy neodchadza ) ide o to proste ze mi yo nepride vhodne no...
@melancholik Mne sa to tuším inak ešte ale ani nestalo, skôr naopak, Norovi zvonil a zdvihol ho, ale to bola taká situácia, že naozaj musel, mal psycho mamu a tak. Ale máš asi pravdu, kaziť si atmošku je zbytočné, odteraz si budem pre istotu dávať tichý režim
Jediny dovod, pre ktory by som to spravila, je ako pise @delica . inak alo vobec, mne to pride maximalne neohladne, nic nie je tak dolezite, aby to 20 min nepockalo.
ja nedvíham telefón ani keď len tak sedím vedľa neho a pozerám ako zvoní (lebo sa mi proste nechce) tak nevidím dôvod, prečo by som mala zdvíhať, keď ma to reálne ruší
Su situacie kedy by som ho dvihla (ale o tom by urcite partner vedel ze cakam nejaky maximalne dolezity telefonat -napr vysledok vysetrenia alebo ine), inak nedviham.
@paulieevans@melancholik fakt nechapem prikazy "musis zdvihnut".. kolkokrat som ja nezdvihol nasim mobil lebo proste ho nemam nonstop zaveseny na krku pripadne moze byt i na ticho a tak.. takze nechapem preco "museli zdvihnut".. co by sa stalo asi tak?
a ano, pride mi divne ale nielen pri sexe ale ako pise griet a dalsi i pri jedle a podobne "nutne dvihat" mobil..
nevravim, ak viem, ze na nieco surne cakam.. (napr pizzu ) tak fajn, to sa este pochopit da.. ale to viem zvacsa dopredu.. ostatni maju smolu..
Ano par krat som zdvihol aj z prace napriklad. Jednak obcas sa dozviem po telefone nieco celkom surne a nebolo by mi pohodlne vedomie, ze som nezdvihol dolezity telefonat. Naopak ked mi vola rodina tak nedviham.
A robim to tak aj preto, ze mi je jasne, ze ten telefonat by musel pockat urcite dlhsie ako 20 minut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Frajer niekomu volal a ten niekto mu odpísal " Jem, ozvem sa neskôr "
a ano, pride mi divne ale nielen pri sexe ale ako pise griet a dalsi i pri jedle a podobne "nutne dvihat" mobil..
nevravim, ak viem, ze na nieco surne cakam.. (napr pizzu ) tak fajn, to sa este pochopit da.. ale to viem zvacsa dopredu.. ostatni maju smolu..
A robim to tak aj preto, ze mi je jasne, ze ten telefonat by musel pockat urcite dlhsie ako 20 minut