mám napísať to, že vrchnosť ľuďom klame do očí, napr. ako pred voľbami, no my slovač sme si zvolili ľudí, na ktorých nadávame každý deň a počúvame od nich, ako sa priblížime platmi k ostatným štátom EÚ a budeme mať všetci prácu, pričom vieme, že to nie je pravda? A inak sa môžem na toto vlastne zvysoka vydrbenkať a je jedno kto si čo povie, lebo jeho slová nemajú žiadnu váhu, tak ako tieto moje??? Do čerta s touto zasranou demokraciou, ale nejdem sa tu rozčuľovať ďalej, každý kto nemá pásku cez oči, vidí, že nič dobré nevidí...Dobrú noc
Že demokracia na Slovensku ? Obyčajný bordel tu máme a najhoršie je že ľudom to už ani nevadí zvykli si na to. Keby som sa dostal k moci by som iné poriadky porobil, by kameň na kameni nezostal.
V prvom rade by každý kto chce byť v politike musel absolvovať psychotesty a detektor pravdy. Psychotesty robia vojaci, policajti tí čo chcú mať zbrojný pas, šoféri autobusov ... Proste každý kto má nejakú
zodpovednosť za iných ľudí tak prečo nie politici ? Veď majú zodpovednosť za nás všetkých. A ešte im dáme imunitu aby im všetko prešlo?! No čo môžeme si za to sami mohli sme im ju zrušiť už na tom referende, len keď sme sprostý a lenivý čo už.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
V prvom rade by každý kto chce byť v politike musel absolvovať psychotesty a detektor pravdy. Psychotesty robia vojaci, policajti tí čo chcú mať zbrojný pas, šoféri autobusov ... Proste každý kto má nejakú
zodpovednosť za iných ľudí tak prečo nie politici ? Veď majú zodpovednosť za nás všetkých. A ešte im dáme imunitu aby im všetko prešlo?! No čo môžeme si za to sami mohli sme im ju zrušiť už na tom referende, len keď sme sprostý a lenivý čo už.