Ako spraviť efekt ked prejdeme kurzorom myšky, aby sa vybrany objekt zmenil na iny obrazok....(priklad mate na svojich webkach, v hlavnom menu , ale nejde o toto nepytam sa na CSS ale...) Ako to spraviť ? jednoducho si vytvoriť tlačitko,banner ktory ked n
Normalne tieto veci riešim vo flashi, akurat som sa nad tym tak zamyslel ale vytvarať flash kvoli par pismenkam ktore chcem aby mi zasvietili ked na ne niekto prejde myšou je dosť zbytočne....
ak nechces flash ale len cez obrazky tak spravis proste tri verzie buttonu, cistu verziu, nejaku jasnejsiu verziu ked na to prejde myska a tretia je stlaceny button...k tomu ti staci jeden skript a funguje to. Este strasne davno ked som mal jedno forum som tam taketo tlacitka mal a vyzeralo to celkom pekne, na to ze to nebol flash az paradne
hej he ďakujem už som na to prišiel....hej uvedomil som si že sa to jenducho cele da spraviť v scripte myslel so msi že je to komplikovanešie... a presne niekedy to ovela lepšie vyzera....a proste spraviš si nejake pekne efekty vo photoshope a je to ! nemusi sa vytvarať cely flash.....
ano ale nezabudni ked si spravis napriklad nejaky header ktory bude sluzit ako rozcestnik na rozne weby a bude tam 10 tlacidiel, kazde tlacidlo bude mat skript ktory bude odkazovat aspon na tri obrazky a cielovy web, tak bude velky jak svina a ked tam das 10 takychto skriptov pre kazdy button tak to bude uz pekne dlhy kod a cele ti to moze nahradit nejaky jeden skript s flashom, ktory moze mat aj nejaku hladku animaciu...(ale vlastne animaciu moze mat aj button cez skript ak ho spravis z GIFiek)
tak ak sa na to chces pozerat aj z toho estetickeho hladiska kodu pripade si spravis zvlast nejaky subor kde budu len tie tlacitka a v kode ho zavolas v jednom riadku, napriklad cez php include
jasne to keby so msi vytvaral header tak by som to určite takto neriešil......to už isti flash a ked sme pri tom momentalne rozmyšlam ako sa da spraviť vo flashi resp s flashu transparentne pozadie ? našiel som nejaky script, resp. cez adobe sa to dá.....ale ak oto spraviť ked ho embeduješ od niekial....a povedzme by bolo tka spravene že je tam len text a suche pozadie....(šede) a ja chcem na stranke zobraziť len ten text...
velmi kratko som mal otvoreny flash ale urcite ak mas projekt s transparentnym pozadim da sa tak aj exportovat, tak je to dnes snad vsade...so swf uz nespravis nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov