zatiaľ som neprečítal ani jeden blog a ani jeden blog nenapísal... ale za to, všetci mi makajte čeknť, fotoalbum a deezer!! ja to myslím jvážne! dosť dlho som sa stým serkal
uprimne... nece sa mi citat blogy. samozrejme ze ked je nieco zaujimave a k nejakej aktualnej teme tak mrknem.. co ma ale pri tych komentoch stve, ze to tam lieta vselijak cez ten clanok, bodaj by sme to necitali ked sa to ani neda dakedy...
@7 a jak nas donuti citat a pisat? da nam ban? alebo co? jak to zisti ci som ho precital? podla mna po tej afere s tvojim videjkom by som bol najviac ticho
ludia by aj blogy pisali, teda dost ludi pise, len ludia su tak lenivi, ze sa im nechce kliknut na rubriku BLOGY a radsej su vo fore, kde aj tak pisu komentare (tolko isto ich mozu pisat aj pod clanky ) ...
@9 no ono sa to da zdy nejak urobit... ja som nemyslel prinutit ako nieco krutovladne ja som myslel prinutit, ako... nejako ludi priviest k citaniu blogov, aby ich to bavilo a aby tu birdz zil...lebo toto mi tu uz pripada take.. zaspate trosku ...
ono sa to vzdy nejako da...
co to ma s mojou aferou? no boze osalil som vas a vy ste sa nechali oklamat... a ece mi tu mesiac vycitajte to iste... ze som vas oklamal
...ja by som dala take nieco, ze ked chces hodnotit blog, tak musis napisat aj koment...tak je to na fotky sme sk, ze ajs hodnotenim musis poslat koment...aj ked skoro nikto nehodnoti
jop, ked uz niekto ide citat blogy, tak ich prebehne a ked si aj otvori blog, tak len od nejakej osoby, ktora pise casto a je znama na birdzi
alebo nejake podobne zhadzovanie ludi, opovrhovanie charakterom toho daneho cloveka, ktory napisal nejaku hovadinu... ...to myslim, ze by ten cas mohli pri blogoch skor travit...
vies co Murcatko pobavilo ma ze si na mna nenapadne narazal ze moj clanok by nemal mat tolko komentov ... zaujimave, ze to tvrdi ten ktory svojim "sexovanim" vyhral iPod... vazne si cool..to sa ti musi nechat
mne sa tvoj clanok celkom pacil, a tusim som aj hlasoval.. ale ved na to som aj v tom videi narazal... ked sisi ho teda pozrel.. ze ludia citaju bud podla nazvu - tvoj pripad, (a v podstate aj moj), alebo za jogurtovou, lebo vedia ze ta je dobra...
teraz nehovorim, ze ked mas dobry nazov, ze nemas aj dobru kvalitu
nedotkol si sa ma vobec... ale totalne ... len naozaj meno tu robi vela ak by napisal niekto neznamy to iste co dneska jogurt tak ma tam max. 2 hviezdicky aj ked aj to pochybujem ..takze vsetko tu ide o "name" mes "name" mas citanost..
fakt akože tvoje video...no radšej pomlčím......tý ktorý majú tolko komentov asi tam niečo zaujímavé respektíve poučne a skutočné napísali....porozmýšľaj o tom a potom skús založiť forum....
zas zacinate? ... no... ja tu o svojom videi nehovorim.. ani len som ho nespomenul, vas to mrzi ze ste nevyhrali abo...co? to... ja tu hovorim o blogoch... akoze pismenka... aasdfghj....
a hovoril som prave o tom, ze je tu kopa kvalitnych (nehovoril som o sebe, ale o birdze ako o celku) blogov, ktore ludia ani nepostrehnu
porozmyslaj najprv o tom, co je napisane pod nadpisom (zvycajne take asdfsa pismenka - nie blog, ale take... ako to nazvat... popis problemu, presne! -popis problemu, a potom napis komentar
pocuj mozno to znelo niejak hnusne ale v podstate tak som si to uvedomil, ze je to tak..
lebo presne ako spomenuli v tomto fore teraz sa malokomu chce citat a hladat nieco podla ich gusta a ked vidia meno, ktore zarucuje kvalitu tak si to precitaju resp. na to kliknu .. ale kazdopadne suhlasim. ides na to..
@27 a chcel som sa na konci spytat ze ci ti nevadi ako ta volam.. ale ne tak som ti povedal prvykart... kazdopadne je to kratsie nez Jogurtova kultura tak rpeto
ja sa neehadam ..len chapes ked ma stoho taky pocit ze som ta urazil tak nech mi napise co konktretne chapes..co vies?... mozno vazne je tam nieco take, aj ked ja to nevidim...
neviem čo sa hovorilo predo mnou - nechce sa mi to čítať Ale je pravda že aj ja blogy už veľmi nečítam - a už ani nepíšem. Ono človek v tom prestane vidieť zmysel keď komentuje, pritom sám píše a nemá jedinú negatívnu reakciu mu blog akurát jeden človek
Takže dokončím. Človek sa sere z jedným blogom ktorý mu akurát tak jeden človek ohodnotí aj to nevie ako lebo je ich málo... Pritom nemal doteraz na ne jedinú negatívnu reakciu. A potom sa aj stráca chuť čítať niečo ostatné, radšej siahnem po knihe...
@46 nie nie... mudrejsi ustupi od toho hlupejsieho, resp. od blbcov a necha ich tak...
(lebo uz ho prestalo bavit tym nechapavym blbcom hovorit a premielat dokola to iste, a oni na nho stale kukaju jak vymleti lebo nechapu, ze ked 1+1 je 2, tak 2-1 je 1 )
a kedze mudrejsi ustupi od hlupejsich, tak ich necha samych na piesocku, nech sa hraju...
prida sa k dalsim mudrejsim, a tak zostane tlupa vydlabancov a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ono sa to vzdy nejako da...
co to ma s mojou aferou? no boze osalil som vas a vy ste sa nechali oklamat... a ece mi tu mesiac vycitajte to iste... ze som vas oklamal
jop, ked uz niekto ide citat blogy, tak ich prebehne a ked si aj otvori blog, tak len od nejakej osoby, ktora pise casto a je znama na birdzi
fakefakefakefakefakefakefake
to myslis vazne? ty nevies, ze sex...blabla...
alebo nejake podobne zhadzovanie ludi, opovrhovanie charakterom toho daneho cloveka, ktory napisal nejaku hovadinu... ...to myslim, ze by ten cas mohli pri blogoch skor travit...
mne sa tvoj clanok celkom pacil, a tusim som aj hlasoval.. ale ved na to som aj v tom videi narazal... ked sisi ho teda pozrel.. ze ludia citaju bud podla nazvu - tvoj pripad, (a v podstate aj moj), alebo za jogurtovou, lebo vedia ze ta je dobra...
teraz nehovorim, ze ked mas dobry nazov, ze nemas aj dobru kvalitu
a smaozrejme mas "nadpis" a mozes vyskocit ..
zas zacinate? ... no... ja tu o svojom videi nehovorim.. ani len som ho nespomenul, vas to mrzi ze ste nevyhrali abo...co? to... ja tu hovorim o blogoch... akoze pismenka... aasdfghj....
a hovoril som prave o tom, ze je tu kopa kvalitnych (nehovoril som o sebe, ale o birdze ako o celku) blogov, ktore ludia ani nepostrehnu
porozmyslaj najprv o tom, co je napisane pod nadpisom (zvycajne take asdfsa pismenka - nie blog, ale take... ako to nazvat... popis problemu, presne! -popis problemu, a potom napis komentar
lebo presne ako spomenuli v tomto fore teraz sa malokomu chce citat a hladat nieco podla ich gusta a ked vidia meno, ktore zarucuje kvalitu tak si to precitaju resp. na to kliknu .. ale kazdopadne suhlasim. ides na to..
som vazne zvedavy ze co to urobi ..
píšem ti téesku
.. by ma zaujimalo co tam urazlive vidis ty????
ja sa neehadam ..len chapes ked ma stoho taky pocit ze som ta urazil tak nech mi napise co konktretne chapes..co vies?... mozno vazne je tam nieco take, aj ked ja to nevidim...
@19 tusím sa citis ukrivdený, keďže popracovali negatívne emócie, navyše mierne od veci
chbaju mi tie dni kedy obsah tejto stranky za nieco stal... dobri ludia tu uz davno prestali pisat, cest vynimakam co sa stale snazia...
(lebo uz ho prestalo bavit tym nechapavym blbcom hovorit a premielat dokola to iste, a oni na nho stale kukaju jak vymleti lebo nechapu, ze ked 1+1 je 2, tak 2-1 je 1 )
a kedze mudrejsi ustupi od hlupejsich, tak ich necha samych na piesocku, nech sa hraju...
prida sa k dalsim mudrejsim, a tak zostane tlupa vydlabancov a
skupina mudrych