najväčšia rada akú ti dám, nauč sa googliť keď som danú tému hodila do vyhľadávača, hneď prvé 3 výsledky boli doc dokumenty (link sem nedám lebo autorské práva)
a ešte jedna rada. keď už nájdeš dostatok materiálov, neskopči je od slova do slova, lebo ti celú prácu nemusia uznať (nám keď zistia plagiátorstvo, prácu nám neohodnotia, ale na VŠ to berú prísnejšie)
Malo by to byt na dve strany , a ucitelka mi dala nejake tagy,podtitulky alebo podkategorie alebo ako to mam vysvetlit , napr ze klasicka ekomnomia , neoklasicka ekonomia , kenyesovstvo atd
@zecko s takýmto prístupom sa tu stretlo už veľa ľudí, často aj pri úplne normálnych témach
ale vygoogliť pár zadaných (!) titulov na spracovanie by nemal byť pre 19ročného človeka schopného založiť diskusiu problém, preto ma tie reakcie neprekvapujú
strarovek, stredovek -napr. T.Akvinský, klasická - Smith, Ricardo a další..., neoklasická-tie školy čo tam patria, Marx, keynes, monetarimus....to som len tak zhruba tie najznámejšie...na DET-ku to bolo pestrejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ešte jedna rada. keď už nájdeš dostatok materiálov, neskopči je od slova do slova, lebo ti celú prácu nemusia uznať (nám keď zistia plagiátorstvo, prácu nám neohodnotia, ale na VŠ to berú prísnejšie)
Nieco po sk nieje ?
Fakt už čím ďalej tým viac kokotní ľudia
S takymto pristupom na vyske nevydrzis ani 1 semester.
SOm na strednej tri roky , a prvy krat som siel na forum z niecim , kurva a uz mam Napiču pristup ?
Ale vdaka , najme @darkestangel
ale vygoogliť pár zadaných (!) titulov na spracovanie by nemal byť pre 19ročného človeka schopného založiť diskusiu problém, preto ma tie reakcie neprekvapujú