mám atopický. v kludnom štádiu mi stačí premasťovať telo mliekom excipial lipolotio a tvár obyčajnou niveou, inak všetko hypoalergéénne alebo na citlivú pokožku. hormonálny krém mám beloderm ale pokial to nie je neznesiteľné tak nepoužívam. veľmi pomohla dovolenka pri mori
@vlcica1989
Tiež mám atopický, prsty na rukách, tiež si natieram s excipial, beloderm bars nechce zabrať..ako áno, zaberie, ale len mi stvrdne koža, prestane páliť no v okolí sa mi aj tak stále vytvárajú tie bodky,bublinky či ako tomu mám povedať a následne sa to rozširuje
olivove mydielko!
teraz maju v lidli taky sprchac olivovy a je mega dobry, po 1 osprseni mi zmizli vsetky ekzemy a to ja som ich mala teda hnusne a cely zivot sa so mnou tahali, excipial mi nepomahal ani ziadne ine mlieka telove, akurat od doktorky take silne masticky ako advantan a podobne (a aj tie zabrali na par dni a potom sa mi ekzem zas urobil ak som si den nenatrela..) ale tento sprchac je vazne super, uz mesiac vobec nemam ekzem a to sa ani nicim nenatieram iba sa tymto sprchujem, a mam kozu taku vlacnu a fajnu ako po dovolenke pri mori, vobec nie som vysusena..
znie to asi ako reklamny spot z teleshopingu, ale strasne sa tesim ze som konecne nasla cosi ucinne!
najhoršie je že všetko je to veľmi individuálne, po hocičom olivovom som sa išla zblázniť ale celkom mi vyhovovali aj sprcháč aj mlieko s konopným olejom
Typov je viacero, mozem sa podelit akurat s tym mojim. Ked som prestal pravidelne jest vajcia, mlieko, muku, mliecne vyrobky, ekzem mi zmizol. Cokolada, chipsy a alkohol mi zas robia vyrazky. Zelenina a voda mi znacne zlepsuju regeneraciu koze. Skusal som za tie roky kadeco, od masticiek, po kortikoidy, pomohla jedine zmena stravy (a ze mi to dalo zabrat sa s tym rozlucit ] )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tiež mám atopický, prsty na rukách, tiež si natieram s excipial, beloderm bars nechce zabrať..ako áno, zaberie, ale len mi stvrdne koža, prestane páliť no v okolí sa mi aj tak stále vytvárajú tie bodky,bublinky či ako tomu mám povedať a následne sa to rozširuje
teraz maju v lidli taky sprchac olivovy a je mega dobry, po 1 osprseni mi zmizli vsetky ekzemy a to ja som ich mala teda hnusne a cely zivot sa so mnou tahali, excipial mi nepomahal ani ziadne ine mlieka telove, akurat od doktorky take silne masticky ako advantan a podobne (a aj tie zabrali na par dni a potom sa mi ekzem zas urobil ak som si den nenatrela..) ale tento sprchac je vazne super, uz mesiac vobec nemam ekzem a to sa ani nicim nenatieram iba sa tymto sprchujem, a mam kozu taku vlacnu a fajnu ako po dovolenke pri mori, vobec nie som vysusena..
znie to asi ako reklamny spot z teleshopingu, ale strasne sa tesim ze som konecne nasla cosi ucinne!
check mikrobiom ( » detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/... )
@method Ja to mám bohužiaľ podedené čiže stravou to asi ee Ale super že ti tá zmena pomohla
@aventine Určite si ten sprcháč kupujem Olivy na pokožku zbožňujem, iba do úst nedám x)