najhorsia komercia aka kedi na svk bola xD xD
myslim ten novy elan xD
zo starych veci sa este nieco da zniest xD (napr dresy)
ale inac xD elan dakujem neprosim xP
Ľudia, Elán je slovenská legenda.
Ja to nechápem.
Idete sa posrať z klasických amerických rockových kapiel, idete sa posrať z klasických amerických popových interpretov. Idete sa posrať zo súčasných amerických interpretov.
Idete sa posrať z Rytmusa, ktorý v podstate dosiahol oproti Elánu úplné hovno, ale nadáva susedovej mame, tak je so super.
Ja nechápem, prečo pičujete, večne a stále na klasickú slovenskú kapelu.
Ano, nepočúvam ich. Mám rád 3 skladby, tie si občas zahrám. Ale nebudem na nich nadávať len preto, lebo je to "cool".
@13 nemas pravdu xD idem sa "posrat" z ludi ako Johann Chrysostom Wolfgang Amadeus Mozart x) alebo Samuil Moiseevich Maykapar ...
americky pop alebo neaky rytmus (smiech) si mozu tak ritne polky stiskat xD xD xD
a elan si za svoju "popularitu" moze sam.. z kvalitnych hudibnikov su dnes iba obycajni snobi... cudujes sa este preco ten graf vyzera tak ako vyzera??
tiež by som to zmazal čím skor! veľmi nezaujatá anketa.....
súhlasím s #13 ... Elán je naša legenda, niečo na čo možeme byť hrdý! Je jedno či niekto má rád Ráža či nie, ja tiež niesom jeho fanúšik, ale to čo Elán dokázali u nás ešte nikto iný nedokázal ani to neočakávam v blízkej budúcnosti... Dosť ich pesničiek nesie v sebe skryté poslanie, o čom teraz može niekto len snívať.. Túto anketu by som bral hneď ako urážku..
Desmod 80tich rokov... nevravím, že je to sračka fuj a podobne, komu sa to páči, neberiem mu to, každopádne je to TAK NADHODNOTENÁ kapela, až to nasiera ľudí... čo sa týka mňa, nepočúvam a ani nebudem...
btw, všimol som si na rôznych akciách, že sympatie k Elánu stúpajú spolu s promile alkoholi v krvi
#21 to s alkoholom súvisí s každou kapelou a poznám také ktoré sa bez alkoholu počúvať ani nedajú
Jediné čo mi vadí na Eláne ako viacerí spomínajú je tá sebeckosť nadradenosť a všetko to okolo toho ale to sa dalo čakať..a to je problém terajší z ich minulosťou to nemá nič a teraz už Elán ako taký neni dávno Elán takže tí čo hodnotíte, skúste ísť trošku do histórie súdiť kapelu podla toho čo dokázali a nie podľa toho že už sú v dôchodku a snažia si nahrabať posledné $ ..
čo sa týka hudby - fajn. čo sa týka ľudí...grc.
dnes som na facebooku našla skupinu "Jožo Ráž je prvoligový buranský tupý sedlák".
V tejto skupine sa postovali linky na youtube kde vystupuje Ráž, a teda..."radosť počúvať"...a to už nehovorím o videu, kde Ráž je v zábavnej relácii Karla Šípa a rozpráva po česky! proste debil ako sa patrí.
A aj tak mám najradšej pesničky Vaša Patejdla, ktoré spieva sám, napr. z Fontány pre Zuzanu.
Celá tá relácia bola trapas, Ráž je obyčajné staré, namyslené, arogantné, prechľastané, prefajčené a obézne hovedo (Baláža tiež nemám rád a Patejdl je ako-tak normálny) a Elán je celkovo pre mňa obyčajná sračka, ktorá mi leze hore krkom keď to náhodou začujem. Jebem že sú legendy, pre mňa sú to starí dedovia ktorí sú už dávno za zenitom a snažia sa vyžmýkať posledné kvapôčky zašlej slávy
Mne sa páčia ich staršie pesničky. Správanie členov Elánu nesledujem, takže je mi úplne ukradnuté ako sa prezentujú na verejnosti. Zaujímajú ma len pesničky(hudba, texty)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
myslim ten novy elan xD
zo starych veci sa este nieco da zniest xD (napr dresy)
ale inac xD elan dakujem neprosim xP
podla mna su dobry pekne pesnicky maju..a tie pomale su najfajinovejsie
Ja to nechápem.
Idete sa posrať z klasických amerických rockových kapiel, idete sa posrať z klasických amerických popových interpretov. Idete sa posrať zo súčasných amerických interpretov.
Idete sa posrať z Rytmusa, ktorý v podstate dosiahol oproti Elánu úplné hovno, ale nadáva susedovej mame, tak je so super.
Ja nechápem, prečo pičujete, večne a stále na klasickú slovenskú kapelu.
Ano, nepočúvam ich. Mám rád 3 skladby, tie si občas zahrám. Ale nebudem na nich nadávať len preto, lebo je to "cool".
americky pop alebo neaky rytmus (smiech) si mozu tak ritne polky stiskat xD xD xD
a elan si za svoju "popularitu" moze sam.. z kvalitnych hudibnikov su dnes iba obycajni snobi... cudujes sa este preco ten graf vyzera tak ako vyzera??
súhlasím s #13 ... Elán je naša legenda, niečo na čo možeme byť hrdý! Je jedno či niekto má rád Ráža či nie, ja tiež niesom jeho fanúšik, ale to čo Elán dokázali u nás ešte nikto iný nedokázal ani to neočakávam v blízkej budúcnosti... Dosť ich pesničiek nesie v sebe skryté poslanie, o čom teraz može niekto len snívať.. Túto anketu by som bral hneď ako urážku..
btw, všimol som si na rôznych akciách, že sympatie k Elánu stúpajú spolu s promile alkoholi v krvi
Jediné čo mi vadí na Eláne ako viacerí spomínajú je tá sebeckosť nadradenosť a všetko to okolo toho ale to sa dalo čakať..a to je problém terajší z ich minulosťou to nemá nič a teraz už Elán ako taký neni dávno Elán takže tí čo hodnotíte, skúste ísť trošku do histórie súdiť kapelu podla toho čo dokázali a nie podľa toho že už sú v dôchodku a snažia si nahrabať posledné $ ..
Úplný súhlas ... A mne sa stále zdá, že ten Patejdl, ktorý vyzerá pomerne inteligentne tam medzi nich nezapadá
dnes som na facebooku našla skupinu "Jožo Ráž je prvoligový buranský tupý sedlák".
V tejto skupine sa postovali linky na youtube kde vystupuje Ráž, a teda..."radosť počúvať"...a to už nehovorím o videu, kde Ráž je v zábavnej relácii Karla Šípa a rozpráva po česky! proste debil ako sa patrí.
A aj tak mám najradšej pesničky Vaša Patejdla, ktoré spieva sám, napr. z Fontány pre Zuzanu.
Môj dedko (nech je mu zem ľahká) vyzeral ako Patejdl!
No šlape mu to aj teraz, len už v trochu inom zmysle