ja som väčšinou s predajcami problém nemala, ale drahšie veci by som nekupovala už len kvôli slovenskej pošte, vďaka ktorej si človek nikdy nemôže byť istý či mu zásielka príde alebo nie...
@die kludne kup. Daj pozor na to odkial ti to pride. Ak mimo EU, a je to drahsie ako 45e aj s postovnym, tak ti to mozu preclit a zdanit. Cena potom uz nebyva tak vyhodna. Plus nemas na to zaruku (2 roky), resp. pripadna reklamacia je zlozita.
@hoperpohroma a neexistuje nieco take ze sa dohodnes s predajcom na poisteni toho balika napr, aby sa predislo takymto veciam? alebo vlastne neda sa nejako stazovat na slovenskej poste ked ti takto nieco nepride? odkial ti to islo?
@die podla mna sa to da pripoistit ale pomoye ti to rovnako nic, kedze sa vsade baliky pohadzuju a jedna sa snimi fakt zle....povedal by so mze to je o stasti....
@die jj da sa nejaka taka sranda, alebo ked je zasielka doporucena, tak sa da vypatrat a sudit za nu.. mne isiel z ameriky obycajny list, sice mal tracking number a 1. triedu ale tym ze nebol doporuceny, sa nemam ako dovolat svojho prava
Cez ebay kúpim maximalne sluchadká nemyslím že tam nájdeš kvalitnú elektroniku, ak hľadaáš čítačku kníh neviem no skús ja predsa len nakupujem na hej.sk Čo sa týka kvality ešte ma nesklamala a cenu viem znížiť pomocov kupónu zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
P.S.: Mam Nook Touch
bohuzial som sa musela poucit na vlastnej kozi a prist o 45-50 dolarov, ale to ani nebolo cez ebay, islo to prvou triedou dokonca.. slovensko