je tu niekto z elektrotechnickej?...aka je ta skola?..ake su naroky?...ak sa chcem zamerat na programing ake musim mat znalosti uz pred skolou?...je lepsia presovska alebo kosicka elektrotechnicka?
@Chameleonoff JA chodim na SPSE-PO dostanes sa tam ked budes chciet no a vlastne zameranie na programovanie to je mierne nerealny ciel lebo na strednej sa moc neda zamerat... 1,2 rocnik programovanie v C alebo C++ 3 rocnik asembler a PLC ale dalej som sa zatial nedostal musi ta urcite bavit elektronika ako taka inac tam budes len plavat a 1 rocnik elektrotechnika, 2 rocnik elektronika a vlastne aj svetky dalsie + elektrotechnicke merania... to su take hlavne predmety ide oto akych budes mat ucitelov... ja osobne som siel na TELekomunikacie ako odbor aj ked sa v buducnosti chcem zamerat na vyvoj softwaru a to hlavne koli lepsim ucitelom a aj povodnej partii v treide tazka skola ale mozno lepsie ako sa ucit napr na gymnaziu o nejakej biologii ktoru vzivote nevyuzijem tak to sa radsej budem ucit tranzistory... neviem chces vediet nieco specificke este?
a hlavne sa tam berie matika,anglina,fyzika a slovina ne?... no fyzika a anglina -1 ale s trojkami z matiky a sloviny asi nemam sancu co?...ako nezeby som mal problem z matiky ale ja nesom tip co sa uci ja to musim pochopit na hodine a potom to uz viem len mam hroznu ucitelku a tak si musim doucko uz vibavit... co je tam najnarocnejsie?... no elektronika ma bavi co sa tyka elektroniky tak tu uz jaak maleho ma viac bavilo auticka rozoberat jak hrat sa snimi a co sa tyka informatiky tak mna to hrozne bavi ale zatial o programovani nemam ani tucha len sa drbem vo wine kde co daco poupravujem a tak.. @storalhangman kvoli narocnosti by si tam nesiel? @dconan ked v 1-2 sa uci C++ to pascal sa uz mam zacat ucit?...a ked ste sli na skolu html ste ovladali? alebo co je najlepsie sa zacat ucit teraz?
@chameleonoff hlavne sa tam beru odborne predmety slovencina len tak doplnkoovo aj ked sa z toho maturuje, anglina tak v pohode to sa da plavat a fyzika len prve 2 roky v pohode sa da plavat... zo slovenciny som mal na zakladke tiez 3 a teraz mam 2 to je sama literatura vlasne a matika je v poho ked nesi tupy... a programovanie ako take to nato treba logicke myslenie vlastne to je otom cele... pascal ti netreba vediet do je nahovno jazyk zabudnuty... c sa naucis rychlo tie zaklady a ja osobne som html nevedel ale na strednej som sa naucil ale ako sam vo svojom volnom case... to tam vobec na skole nevyuzijes... teraz ked sa tam chces dostat tak primacky sa robia myslim z matiky a sloviny alebo tak nejak neviem presne tak sa zameraj na to... myslim ze spse ponuka neake doucovanie na primacky ...
jaaj a ja som myslel ze pascalje potrebny, ze sa zneho to odvadza nejak... a kus blbe sa mi zda ze tam neucia html hold musim sahnut do knih...a stym douckom sa nejako este poinformujem rovno na skole... a ucitelia su tam aky?... a diky moc za info...uz len sa musim premoct, doucit sa matiku a mat trochu stastie a budem sa moct ucit aj nadalrj
@chameleonoff hm a html moc extra znovu nevyuzijes a ked sa s tim chces fakt zaoberat tak sa to naucis sam... a ucitelia su rozny... ja som odbor telekomunikacie a som fakticky spokojny .. ale odbory ako vypoctova technika maju dost brutalnych ucitelov... no ale zvladnut sa to da. resp. ked niesi hlupy vystudujes odbor s dobrymi ucitelmi aj tak nanom vobec nezalezi... specializuje sa az na vysokej
Nesiel by som tam, lebo som ( aj skoro vsetci ostatny) cakal od toho nieco ine.
Cakal som pocitace, vypoctovky, programovanie, siete, animacky atd...
A prvy rok sme pilili zelezo, vrtali dieri don....druhy rocnik sme merali odpor, treti do nas akurat hucia nech spravime pracu, ktoru bez samostudia nespravis....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Cakal som pocitace, vypoctovky, programovanie, siete, animacky atd...
A prvy rok sme pilili zelezo, vrtali dieri don....druhy rocnik sme merali odpor, treti do nas akurat hucia nech spravime pracu, ktoru bez samostudia nespravis....
Teoretika je mrte tazka a celkovo...naco...