Ja som kedysi zrala Evu, no dnes to uz nie je to čo byvalo. Zo 60 str. je tam polovica obrazkov a clanky tiez stratili svoju hodnotu a je tam stale to iste. Ale radsej Evu, nez Emmu.
ja citam JOY a JUICY a obcas Harper's Bazaar alebo Cosmopolitan..a ta EVA obcas..ale to si nekupujem,skor ked neaka kamoska ma..ale inak JOY je asi naj
to yellow nepoznam budem musiet zohnat ja som volakedy len evu kupovala ale teraz viac emmu, ale skusam vselico bo kazdy tyzden cestujem z BA skoro 3 hodky
ja ani necitam tie casopisy, leboclanky su stale o tom istom, hoci v emme pouzivaju lepsiu kvalitnejsiu formu pisania, ako v eve, csaky mam rada kvoli mode, som uchyl na modu, ale len oči, realita je iná ...v mode kraluje ELLE jednoznacne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
uz ich mam znacne vela
Číta to aj moja kámoška a veľmi dobre sa baví na tom že konečne našla časopis kde píšu aké ženy skutočne sú
Niektoré články sú fakt dobré, akurát ich je strašne málo a v oboch bolo v minulosti menej mody ako teraz a podľa mňa to vtedy bolo lepšie
A všeobecne Joy a Yellow.
ja ani necitam tie casopisy, leboclanky su stale o tom istom, hoci v emme pouzivaju lepsiu kvalitnejsiu formu pisania, ako v eve, csaky mam rada kvoli mode, som uchyl na modu, ale len oči, realita je iná ...v mode kraluje ELLE jednoznacne!
ale je to o niecom inom tak padam....
29.keby medzi tymito menami tak urcite EMMA...