podľa mňa je to drbnutosť.. niKdy som taK nepísala, nemám čas ani chuť taKým písmom článKy čítať a nevidím dôvod ešte aby som si preKladala do jebnutej BarculiqovsKej sorKa emácKej reči niečo preKladala .. ZH
z očí jej hľadel smiech..skákala,smiala sa bavilo ju žiť..až jedného dňa jej hviezda prestala žiariť..Z nožom na žilách našli ju v daždi,zaliata krvou odišla navždy (
a toto mi to preložilo :
CuKrOfFaAa bAaAbIkA SlAdKaAa aKo mEd , ZiArIlA RaDoStOu z očiI YeY HlAdEl sMiEx....SkAaAkAlA , sMiAlA Sa bAwIlO Yu zIt....Az yEdNeEhO DnA YeY HwIeZdA PrEsTaLa zIaRiT....z nOzOm nA ZiLaAaX NaShLi yU W DaZdI , zAlIata krwou odishla nawzdi (
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Skoro ma ranila mŕtvica, keď som to zbadala.
Akože... ja stále verím, že je to len v rámci recesie, panebože, snáď to nemyslíme vážne... Človek trošku ochorie, na chvíľu sa vzdiali od PC a tu ho čaká takéto prekvapko... No to je koniec...
tiez pozeram ze co to je?? otvorila som to a skoro ma jeblo... uzas... emo rulezz.. dufam ze ked zajtra pojdem do potravin nenajdem tam emo chleba alebo nieco podobne aj ked myslim ze uz by ma to vobec neprekvapilo...
PeTeR_PiPeR: tI MaS AkOzE NiEcO PrOtI EmO??? aKoZe fAqT Si tRaPnI AkOzE TaQtO UrAzAt lUdI QtOrIx aNi nEpOzNaS , Ye tO UbOhE WlAsTnE WsEtCi cO NaDaWaTe nA EmO StE UbOhI!!!!!!!!!!! sTe dEbIlI A NiQtO Ma nEbUdE PoUcOfFaT Co mAm pOcUwAt , aKo sA ObLiEkAt a zIt!!!!!!!!!!! Ya sO BuDeM RoBiT Co xCeM LeBo wI StE SpRoStI!!!!!!!!!!! a nie wsertci emo si rezu zili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak protestujem kurva kurva hnus hnus to zruste a myslim ze bud urobte aj hiphopbirdz,metalbirdz,discobirdz,technobirdz,jazzbirdz cize to urobte vsetkym stylom alebo ziadnemu ved to je napicu tych urevancov tu zvyhodnovat urobit pre nich vlastny vzhlad birdzu
35 lol to aj ja scem tak emacky pisat nik to pomne nevilusti.
inac je to prehnane uz asi z EMOm.aspon mne sa zda by sa to malo krotit.a ked uz aj prisla ta zmena v profile ze orientacia emo uz aj to prestalo byt vtipne.
Ja som si to až teraz všimol. A za ten prekladač som už videl niekde v češtine. Nebol to síce emo, ale voláky teenage. A robil to isté. Takže je to vykradnuté mierne si myslím.
Ľudia vy ste taký nechápavý Ja som to od prvého momentu pokladal za recesiu už len od toho úvodu a tých sarkastických poznámok v texte. Celé som si to preštudoval, pobavil sa a čakal že sa ozve cela komunita Emov na birdzi ktorý na to budú nadávať. Na druhej strane sa deje úplný opak. Podľa mna je to v pohode dobre som sa zasmial, odporúčim link kamarátom a konec. Nič viac za tým nehľadám. A dristy že Birdz sa mení na Emo - Kravina.
10. Vsimol som to ruzove v lavo dole, ale az vdaka tebe som to bol schopny precitat
Inac, ja som to precital nazov ako EMO BIRD (co by bol podla doterazsich znalosnti nejaky havran alebo co )
103. Hm, ine styly? Rockeri na seba neukazuju, co ja osobne vnimam tak punk a skinheadi a take nejake cudne odrody. A o nich sa dost diskutuje myslim. Ale tie styly nieco preskakali. Malo kto vedel pred 5 rokmi o EMO a dnes vsade na nete EMO. Realne neviem ci som sa s tym stretol. Ale napr. velmi dlho poznam slovo EMU
A to je furt dookola cyklicky stale riesite EMO a orientatuju, myslim, ze nesvedci o najinteligentejsiej spolocnosti. Fajn treba poriesit, ale treba aj niekedy cyklus zastavit alebo nieco fakt nove (mozon napisem moju teoriu o EMO ktora aj celkom sedi) ale cyklicky sa riesia presne tie iste veci, a takych prispevkov ako tento tvoj je tu uz aspon 100.
@all 99. Toto je super. Rieste seba navzajom cez TS, a nezatuzujte tym inych, co je uplne OT (off topic (od temy) potom ma diskusia 100 prispekvom a rozumnych 10.
teda obsah 99. ide prikladom let's go to follow them (cudne by to bolo v slovencine slight_smile:
104. tebe asi TS nefunguju na mna, a vo Svidniku som iba v ramci mojho pozemku alebo nejaky druh sportu. A ak som v bare v KE tak si sa venujem ludom co som s nimi a nejakych inych velmi nevsimam. Ani na Hlavnej nie su tak bezne. Ale v Prahe hej, tam aj homosexuali sa bezne bozkavaju na len tak na ulici.
flamerage - ja som curak??? preco?? zato ze neznasam takych emackych komercnych pozerskych kokotskych prijebancov ako si ty? ak je to koli tomu, tak ano, som curak.
Heh, ked som to prvykrat otvoril, tak som sa uz zlakol, ze dopaze, kde sa este nestretnem s emom, a ma napadlo, ze preco sa potom nepravi aj hiphopbirdz alebo metalbirdz, ako to uz niekto pisal, heh, az teraz som pochopil, ze to mala byt haluz
Hm, ale neviem, akoze nic proti srande, ale zas to moze niektorych ludi urazat, mozno nie, ale mna osobne by sa asi dotklo, keby som emo a bral by som to vazne, ze si zo mna robia este aj takto verejne prcu...
104. mno takže myslím že je to tak jednoducho je to taká paródia na EMO ale tak ak to niektorí ete nepochopili,,, :/ ale už je všetko fakt dosť presýtené EMO-m ale tak čo už no,,, tým nemyslím konkrétne BIRDZ celkom v poho recesia aj ked sa mohol niekto uraziť,,, :/
118. tiež súhlas,,, je to tak ako som už spomenula že to mohlo niektorých ludí uraziť,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
» www.birdz.sk/emo/...
omg, to snáď nemyslíte vážne...
chapeme??!
Cukrová bábika sladká ako med,žiarila radosťou
z očí jej hľadel smiech..skákala,smiala sa bavilo ju žiť..až jedného dňa jej hviezda prestala žiariť..Z nožom na žilách našli ju v daždi,zaliata krvou odišla navždy (
a toto mi to preložilo :
CuKrOfFaAa bAaAbIkA SlAdKaAa aKo mEd , ZiArIlA RaDoStOu z očiI YeY HlAdEl sMiEx....SkAaAkAlA , sMiAlA Sa bAwIlO Yu zIt....Az yEdNeEhO DnA YeY HwIeZdA PrEsTaLa zIaRiT....z nOzOm nA ZiLaAaX NaShLi yU W DaZdI , zAlIata krwou odishla nawzdi (
EMOv - nie, lebo oni budu mat pocit, ze si z nich niekto robi srandu
Ostatnych teenagerov, ktory maju zmysel pre humor - ano!
Starych ludi - nie, lebo nevedia co je EMO, tak ich to nebude zaujimat...
Skoro ma ranila mŕtvica, keď som to zbadala.
Akože... ja stále verím, že je to len v rámci recesie, panebože, snáď to nemyslíme vážne... Človek trošku ochorie, na chvíľu sa vzdiali od PC a tu ho čaká takéto prekvapko... No to je koniec...
Takže je to len v rámci recesie?
ale pobavila som sa
recesia jak hrom
mas stastie Tomas
myslis ze to mam za potrebu??!
a zeby si bola stara? no keby aj, rozumovo si este vo fazy, ked ti strihaju pupocnu snuru
Kittynka- vyjadril sa k teme
54. tak to som rad
BIRDZ sa mení na EMOBIRDZ...som normálne rozdýchaval, keď som to pozeral...
Peter_piper Teba stále baví sa navážať do Kittynky a Baarculiq???A urážať ich??
prečo nespriavia metal alebo hip-hop birdz??? ked už môže byť to jebnuté emo?
to na pravo v našej úžasnej novej rubrike je Mayo (alebo je to stiahnuté z VF)??
Prepacte nemohol som si odpustit
ku 69. ano bavi ma to a zrejme ma to este dlho bavit bude.
staci ti to ako odpoved??
btw: co je pravda, nieje urazka
Este raz si to otvor a prezri si to. Potom sa zamysli a oprav co si napisal.
inac je to prehnane uz asi z EMOm.aspon mne sa zda by sa to malo krotit.a ked uz aj prisla ta zmena v profile ze orientacia emo uz aj to prestalo byt vtipne.
a mayo len do neho
a keď som na to klikla...omg:/
zlý sen..
ať chcípnú šeci skurvysyni!
A fakt to nemuselo byť. Nevyznieva to dobre.
sorry...ale niekedy nabuduce s tou zuvackou!!!
toto musim odkazat mu!!!... by ma jeblo
Inac, ja som to precital nazov ako EMO BIRD (co by bol podla doterazsich znalosnti nejaky havran alebo co )
103. Hm, ine styly? Rockeri na seba neukazuju, co ja osobne vnimam tak punk a skinheadi a take nejake cudne odrody. A o nich sa dost diskutuje myslim. Ale tie styly nieco preskakali. Malo kto vedel pred 5 rokmi o EMO a dnes vsade na nete EMO. Realne neviem ci som sa s tym stretol. Ale napr. velmi dlho poznam slovo EMU
A to je furt dookola cyklicky stale riesite EMO a orientatuju, myslim, ze nesvedci o najinteligentejsiej spolocnosti. Fajn treba poriesit, ale treba aj niekedy cyklus zastavit alebo nieco fakt nove (mozon napisem moju teoriu o EMO ktora aj celkom sedi) ale cyklicky sa riesia presne tie iste veci, a takych prispevkov ako tento tvoj je tu uz aspon 100.
teda obsah 99. ide prikladom let's go to follow them (cudne by to bolo v slovencine slight_smile:
P.S. osobna sprava, ak sa da, presunut do TS
jj, viem, ze ti mam odpisat, mam na tebe nalepku, ze ODPIS!
ale vzhladom na tu dlzku spravy, to este chvilku potrva
Ano, si.
Hm, ale neviem, akoze nic proti srande, ale zas to moze niektorych ludi urazat, mozno nie, ale mna osobne by sa asi dotklo, keby som emo a bral by som to vazne, ze si zo mna robia este aj takto verejne prcu...
118. tiež súhlas,,, je to tak ako som už spomenula že to mohlo niektorých ludí uraziť,,,