@mata399 ...že ak to robil ako soundtrack k tomu videu, tak totálne netrafil atmosféru. trailer je zúfalý boj o prežitie, a hudba je happyendové znovustretnutie/zjednotenie rodiny, prípadne nostalgické spomínanie sa staré zlaté časy.
skladba sama osebe nie je nejak extra zlá, proste len nenápaditá, obyčajná, plus chalan ešte nemá zvládnutú prácu s dynamikou jednotlivých nástrojov (a možno má blbý plugin na sláčiky, ale to by sa dalo s istotou povedať vtedy ak by vedel robiť s dynamikou), a ešte nevie úplne dobre ako sa skladbe robí vývoj, gradácia.
vlastne ešte jedna interpretácia atmosféry tej pesničky ma napadá, taká juxtapozícia dramatického boja o prežitie s pomalou a melancholickou/smutnou hudbou, ale v tom prípade vôbec netrafil celkový zvuk skladby.
a.b.s.o.l.ú.t.n.e to nejde dokopy, tá hudba a video. hodilo by sa niečo dramatické, gradujúce, proste niečo čo vytvorí napätie a vtiahne pozerajúceho/počúvajúceho do deja, toto by som použila možno ak by vo videu boli zábery na mŕtvoly a zničené budovy a zranených ľudí po boji.
@mata399 ...pýtal som sa že ako dlho vo všeobecnosti sa zaoberá robením hudby, nie ako dlho robil konkrétne túto jednu, ale aj to je zaujímavá info. mesiac túto dvojminútovku? hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
skladba sama osebe nie je nejak extra zlá, proste len nenápaditá, obyčajná, plus chalan ešte nemá zvládnutú prácu s dynamikou jednotlivých nástrojov (a možno má blbý plugin na sláčiky, ale to by sa dalo s istotou povedať vtedy ak by vedel robiť s dynamikou), a ešte nevie úplne dobre ako sa skladbe robí vývoj, gradácia.
vlastne ešte jedna interpretácia atmosféry tej pesničky ma napadá, taká juxtapozícia dramatického boja o prežitie s pomalou a melancholickou/smutnou hudbou, ale v tom prípade vôbec netrafil celkový zvuk skladby.