Mam zvacseny/zvyseny epiglotis (neviem ako sa to "normalne" nazyva) v krku tak ze ked otvorim usta vidim ho. Nemam teplotu ani nic, akurat ma obcas pobolievaju mandle. Nemal to z vas niekto? Neviem o tom nic najst
Aj ja ked otvorim usta tak mi to niekedy dost vidno. Zijem s tym. Na plastiku to zatial nevidim.
Dalsia vec,ak si myslis, ze ti to sposobuje problemy,tak chod preboha,za doktorom. Internet ti nikdy neporadi
Epiglotis netvori barieru , je to hrtanova prichlopka ktora pri prehltani susta zatvori vchod do hrtana.. A vidiet ti byt v hrdle nemoze, nemyslis uvulu ? Taka ta smiesna vec na co trci z podnebia
@badgrl Nie som si ista že je to ono, ide to priamo z hrdla... Doktorka mi nato povedala že keď to nieje zapálené tak je to ok, ale cítim to v krku a len tak pre nič za nič sa to nezbýši, ach :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Dalsia vec,ak si myslis, ze ti to sposobuje problemy,tak chod preboha,za doktorom. Internet ti nikdy neporadi