pouzivala som ho isty cas, mala som philips s vacsou hlavicou a vhodny aj na mokre holenie, ale okrem sialenej bolesti mi to prinasalo neskutocne zarastanie chlpkov, takze som s tym prestala. nie pre kazdeho je to vhodne.
ja som mala, no neviem značku,ale apsokojnosť ono to naozaj bolí len prvýkrát, ten zvuk je desivejší .. každopádne si nejaký kúpim,lebo žiletky to je na nič, mám síce naozaj jemné chĺpky,ale aj tak... a s týmto mám pokoj na veľmi dlho.
vyskúšala som ich viac , ale neviem si vynachváliť » www.braun.com/sk/female-groom... fakt super... môžem len odporučiť..keď šklbeš pod vodou , tak to takmer nebolí (nohy nebolia vôbec a rozkrok bolí znesiteľne )
@lucina223 mne sa to našťastie zatiaľ nepodarilo ... ale rozmýšľam, že si pozháňam nejakú kozmetičku čo s tým robí, lebo ma nebaví stáť pri hrnci a potom sa s tym džabať
Ak je to hinten rotačný šklbací diabol,tak mam take skusenosti, ze kym som s tym spravila jeden suvislý pásik ubehlo dosť veľa času,nevytrhava to poriadne a predstava, že to isté musím spraviť aj s druhou nohou ma vždy donútilo si ich oholiť a zda sa mi ze ich nezanechava moc hladke...niekedy tie chlpy odsekne pri koži a ták.
A to nevlastníme nejaký starý, ale s nástavcami,da sa trpieť aj pod vodou a dá sa tam vymeniť hlavica, za taký rotačný jak keby brúsny papier, len je to kameň na päty a tvrdú kožu
Ja robím to prvé. Stále sa mi podarí inak. niekedy to je fakt také, že sa to dá rukou strhávať, inokedy to nie je až také tuhé, čiže si to iba natriem proti smeru rastu chĺpkov, dám si na to ten pásik na depiláciu voskom a strhnem v smere rastu.
mám braun silk epil eversoft de luxe,neviem,koľko stál,bol to darček,už ho mám dlhšie.Ja som spokojná,po žiletke už na druhý deň cítim strnisko,toto vyšklbe chlpky dobre,síce je hlučný,ale efekt má.Depilujem tak raz za tri týždne,jasne,že to bolí,ale nie nejako katasrofálne.Má aj nástavec na holenie,aj nástavec na holenie v oblasti bikín.Na nete má cenu okolo 30 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
neviem, bol to darček
nesťažujem sa
a nesťažuje sa... koľko stál netuším...
ja zatiaľ posúdiť neviem, ešte som sa neodvážila
Nie, nemám dôvod.
Nič.
Cítim sa tak useless tunak
Fakt je tento najlepší. Som veľmi spokojná
Už aby vymysleli niečo poriadne
1/4 hrnku vody
1/4 hrnku citrónové šťávy
9 lžic cukru
3 lžíce citrónové šťávy
8 lžic cukru
1 lžíce vody
1 lžíce citr. šťávy
Já jsem dělala něco mezi:
9 plochých lžic cukru
2 lžíce vody (ploché, vrchovaté nejdou)
2 lžíce citr. šťávy
Ja robím to prvé. Stále sa mi podarí inak. niekedy to je fakt také, že sa to dá rukou strhávať, inokedy to nie je až také tuhé, čiže si to iba natriem proti smeru rastu chĺpkov, dám si na to ten pásik na depiláciu voskom a strhnem v smere rastu.