pouzivate epilatory? ak ano aky mate? ja chcem ist teras kupit a neviem sa rozhodnut aky kupit .. aky odporucate? a to aj pri epilacii treba aby chlpy dorastli na 5mm ako pri vosku? alebo staci aj menej? ...
ja mam braun silk epil xene a je uzasny....najskor som nan nadavala lebo na tu bolest som si nevedela zvyknut,ale teraz je pre mna na nezaplatenie...a istolepsie ako ziletky a hnusne vosky....bleee
No ja pouzivam epilátor REMINGTON a som nadmieru spokojna!!! Fakt sa oplati investovat, chlpky zacnu vyrastat az po cca 3-4 tyzdnoch, neboli to az tak ako som si myslela, teda prvykrat trochu viac, ale postupne takmer vobec takzee sa nebojte je to v pohode. Kupila som zo stranky pilulka a vyuzila som pritom aj zlavovy kupon ktory najdete na stranke www.kuponyzdarma.sk takze usetrite aj nejake peniazky ale teda investovat do seba sa vzdy oplati je to velmi prakticka vecicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
niet nad vosk.... vsetko je dokonale hladke a vydrzi dlho
epilator nemam a ani nechcem